Αρχική | Ειδικές Σελίδες | Επενδυτές Χωρίς Σύνορα | Επενδυτές Χωρίς Σύνορα - Η εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου

Επενδυτές Χωρίς Σύνορα - Η εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Επενδυτές Χωρίς Σύνορα - Η εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, στα πλαίσια της έκθεσης “Money Show 2014” πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου “Επενδυτές Χωρίς Σύνορα” του Βασίλη Παζόπουλου. Την παρουσίαση έκαναν οι κ.κ. Θανάσης Μαυρίδης, διευθυντής του capital.gr, Γιάννης Σιάτρας, διευθυντής της EuroCapital και εκδότης του βιβλίου και ο συγγραφέας Βασίλης Παζόπουλος.

Το βιβλίο “Επενδυτές Χωρίς Σύνορα” είναι ένας πλήρης επενδυτικός οδηγός για τις αγορές του εξωτερικού. Ένας οδηγό που θα μπορέσει να “μυήσει” εύκολα τους απλούς -και συχνά χωρίς ιδιαίτερη γνώση- έλληνες επενδυτές σε έναν καινούργιο κόσμο, για τον οποίο ακούν συχνά, αλλά τον οποίο φοβούνται και δεν τολμούν να πλησιάσουν.

Το βιβλίο έχει μία καλοδουλεμένη δομή και εξετάζει το θέμα του με μία επαρκέστατη μεθοδικότητα. Πέραν από την ανάλυση και την επεξήγηση των εννοιών, πέραν από την περιγραφή της λειτουργίας των αγορών του εξωτερικού, ο συγγραφέας προχωρά σε ακόμη πιο “βαθιά νερά”. Εξηγεί τα κυριότερα σημεία της θεμελιώδους ανάλυσης. Εξηγεί τί θα πρέπει να αναζητούμε σε μία εταιρία. Αναλύει τον οικονομικό ρόλο, αλλά και την ψυχολογική σημασία του μερίσματος. Περιγράφει το πώς θα πρέπει να αξιολογούμε μία εταιρία και τη μετοχή της, καθώς και τα σημεία που θα πρέπει για την επιλογή των κερδοφόρων μετοχών.

Το πιο σημαντικό όμως, πράγμα που αποτελεί και τη μεγάλη πρωτοτυπία του βιβλίου, είναι ότι ο συγγραφέας προχωρά σε ανάλυση των κυριότερων επιχειρηματικών κλάδων και εξηγεί γιατί ο κάθε ένας απ' αυτούς έχει θετικές επενδυτικές προοπτικές στα επόμενα χρόνια. Και προχωρά ακόμη περισσότερο. Στην περιγραφή και την ανάλυση δεκάδων εταιριών. Για τις οποίες παίρνει θέση και εξηγεί τί θα πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον.

 

Διαβάστε τον πρόλογο του εκδότη και αποσπάσματα από το βιβλίο.

Δείτε ρεπορτάζ από την παρουσίαση.

Δείτε όλη την παρουσίαση.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Προμηθευτείτε το βιβλίο από το e-shop της EuroCapital.

Η μεγάλη πρωτοτυπία του βιβλίου είναι ότι οι αγοραστές του, θα μπορούν να έχουν τακτική ηλεκτρονική ενημέρωση για τα θέματα που αναλύονται σ’ αυτό. Η EuroCapital και ο συγγραφέας Βασίλης Παζόπουλος, συμφώνησαν να προσφέρουν στον νόμιμο κάτοχο κάθε βιβλίου την δυνατότητα να ενημερώνεται για την επικαιροποίηση των εξεταζόμενων θεμάτων, όποτε αυτή συμβαίνει κατά την κρίση του συγγραφέα ως το τέλος του 2015.

Κάθε νόμιμος κάτοχος του βιβλίου λοιπόν, θα λαμβάνει το επικαιροποιημένο συγγραφικό υλικό, χωρίς περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση, αφού περιλαμβάνεται στην τιμή αγοράς του βιβλίου.

 Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text