Αρχική | Πολιτική | Αλέκος Φλαμπουράρης: Δεν πήραμε άδεια για τις παροχές

Αλέκος Φλαμπουράρης: Δεν πήραμε άδεια για τις παροχές

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Αλέκος Φλαμπουράρης: Δεν πήραμε άδεια για τις παροχές

«Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε σε εκλογές νωρίτερα από τα τρία χρόνια που απομένουν» επισήμανε την Παρασκευή ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, για τις χθεσινές εξαγγελίες Τσίπρα για την παροχή έκτακτου επιδόματος στους χαμηλοσυνταξιούχους και την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, προειδοποιώντας και στέλνοντας μήνυμα στην Νέα Δημοκρατία παράλληλα ότι, «αν πάμε τώρα σε εκλογές,  θα πάμε σε τέταρτο μνημόνιο».

«(Οι παροχές Tσίπρα) ήταν ένα δείγμα, αν παραιτηθούμε και φύγουμε πώς θα δώσουμε και του χρόνου;» διερωτήθηκε, μιλώντας στην ΕΡΤ, και πρόσθεσε ότι «όταν σχεδιάσαμε αυτά τα μέτρα σε καμία περίπτωση δεν σκεφτήκαμε τις πρόωρες εκλογές». 

Ο κ. Φλαμπουράρης ξεκαθάρισε ότι «δεν πήραμε άδεια από τους δανειστές, αλλά αυτά που δώσαμε προέρχονται από το περίσσευμα 1 δισ. ευρώ και παραπάνω που έχουμε και δεν είχαν δικαίωμα να μας πουν όχι».

Ο υπουργός διευκρίνισε επίσης ότι το ποσόν των 850 ευρώ της σύνταξης, που λαμβάνεται ως κριτήριο αφορά την καταβαλλόμενη σήμερα σύνταξη. Επίσης, τόνισε ότι τα χρήματα θα καταβληθούν με τις συντάξεις στις 22 Δεκεμβρίου.

Πηγή: tovima.gr

20

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text