Αρχική | Εταιρίες | Ξένες Εταιρίες | Οπτικές ίνες από την Corning θα αγοράζει η Verizon σε μια συμφωνία ύψους $1,05 δισ.

Οπτικές ίνες από την Corning θα αγοράζει η Verizon σε μια συμφωνία ύψους $1,05 δισ.

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Οπτικές ίνες από την Corning θα αγοράζει η Verizon σε μια συμφωνία ύψους $1,05 δισ.

Στην αγορά οπτικών ινών από την Corning Inc σε μια συμφωνία ύψους τουλάχιστον $1,05 δισ. για τα επόμενα τρία χρόνια, προχωράει η Verizon Communications Inc, καθώς η αμερικάνικη εταιρεία ασύρματου παρόχου έχει ως στόχο τη βελτίωση της υποδομής του δικτύου της.

Σύμφωνα με το Reuters, η Corning θα πουλάει έως και 12,4 εκατ. μίλια οπτικών ινών στην Verizon κάθε χρόνο από το 2018 έως το 2020, με ελάχιστη δέσμευση αγοράς 1,05 δισ. δολάρια, με βάση τη συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Verizon, η συμφωνία θα βοηθήσει στο πρόγραμμα εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών στη Βοστώνη των ΗΠΑ.

Ακόμη, η εταιρεία θεωρεί πως το πεδίο των οπτικών ινών είναι κρίσιμο για την επόμενη γενιά ή και για το δίκτυο 5G. Η Verizon δοκιμάζει μια σταθερή ασύρματη υπηρεσία 5G με εξοπλισμό από την κατασκευάστρια εταιρεία Ericsson σε 11 αγορές των ΗΠΑ και αναμένει την έναρξη της εμπορικής λειτουργίας ήδη από το 2018.

Σε συνέντευξή του στο Bloomberg, ο διευθύνων σύμβουλος της Verizon, Lowell McAdam, δήλωσε πως μεταξύ άλλων επεξεργάζεται και σχέδια συγχώνευσης της εταιρείας, καθώς στοχεύει στην επαναφορά της πορείας της εταιρείας, δεδομένης της ταχέως μεταβαλλόμενης δομής της βιομηχανίας. Πρόσθεσε πως είναι ανοιχτός σε συνομιλίες με την Comcast Corp., την Walt Disney Co. ή την CBS Corp.


Πηγή: liberal.gr

22

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text