Αρχική | Εταιρίες | Ξένες Εταιρίες | Άνω των εκτιμήσεων τα κέρδη της Yahoo, τον Ιούνιο η ολοκλήρωση της εξαγοράς από τη Verizon

Άνω των εκτιμήσεων τα κέρδη της Yahoo, τον Ιούνιο η ολοκλήρωση της εξαγοράς από τη Verizon

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Άνω των εκτιμήσεων τα κέρδη της Yahoo, τον Ιούνιο η ολοκλήρωση της εξαγοράς από τη Verizon

Κέρδη άνω των εκτιμήσεων εμφάνισε η Yahoo Inc. το πρώτο τρίμηνο του 2017, με τις μετοχές της ωστόσο να μην σημειώνουν ιδιαίτερες μεταβολές καθώς οι επενδυτές έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην πολυαναμενόμενη εξαγορά από τη Verizon Communications Inc., η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο.

Ειδικότερα, η Yahoo ανακοίνωσε καθαρά κέρδη ύψους 99,4 εκατ. δολαρίων ή 10 σεντς ανά μετοχή έναντι ζημιών 99,2 εκατ. δολαρίων (10 σεντς ανά μετοχή) την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.

Τα έσοδα ενισχύθηκαν στα 1,33 δισ. δολάρια από τα 1,09 δισ. δολάρια. Εξαιρουμένων των έκτακτων στοιχείων, τα προσαρμοσμένα κέρδη διαμορφώθηκαν στα 18 σεντς ανά μετοχή και οι πωλήσεις στα 833,8 εκατ. δολάρια.

Σημειώνεται πως τα μεγέθη ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις αναλυτών της FactSet για κέρδη 14 σεντς ανά μετοχή και πωλήσεις 812 εκατ. δολαρίων.

«Καθώς διανύουμε το τελευταίο μας τρίμηνο ως ανεξάρτητη εταιρεία, σχεδιάζουμε να παραμείνουμε ισχυροί και να κάνουμε την καλύτερη δυνατή ενοποίηση με τη Verizon», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος, Marissa Mayer, η οποία θα αποχωρήσει από την εταιρεία μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Η προηγούμενη εκτίμηση για την ολοκλήρωση της συμφωνίας έκανε λόγο για τέλος του δευτέρου τριμήνου. Η μετοχή της εταιρείας ενισχύθηκε 0,1% μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.


Πηγή: capital.gr

22

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text