Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες | (Δελτίο 17/5/2017): Χρηματιστηριακές ανακοινώσεις εισηγμένων εταιριών - A' μέρος

(Δελτίο 17/5/2017): Χρηματιστηριακές ανακοινώσεις εισηγμένων εταιριών - A' μέρος

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Πιο κάτω, εμφανίζονται οι (επίσημες) ανακοινώσεις της ομάδας των 44 εταιριών που παρακολουθούμε, μέσω της στήλης του “Επενδυτικού Χαρτοφυλακίου” της EuroCapital. Ημερομηνία ανακοινώσεων:  17/5/2017


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

 

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.


Δελτίο Τύπου: Η INTRASOFT «ταξιδεύει» τον ελληνικό πολιτισμό κοντά στα παιδιά

Λουξεμβούργο, 17 Μαΐου 2017 – Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής, στηρίζοντας έμπρακτα την εκπαίδευση και τον πολιτισμό, φέρνει τον Κυκλαδικό Πολιτισμό στους μαθητές των νησιών του Αιγαίου.

Σε συνεργασία με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και την Ομάδα Αιγαίου, η INTRASOFT βρέθηκε από τις 15 έως τις 17 Μαΐου στην Αστυπάλαια και χορήγησε την πρώτη μουσειοσκευή στα σχολεία του νησιού. Οι εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τις δυνατότητες αξιοποίησης της Μουσειοσκευής και με την πολύτιμη βοήθεια των μουσειοπαιδαγωγών, έφεραν πιο κοντά τα παιδιά στον κόσμο του μουσείου κάνοντας ακόμα πιο βαθύ το αποτύπωμα της βιωματικής εμπειρίας, μέσω της διάδρασης και του παιχνιδιού.

Κάθε Μουσειοσκευή περιέχει αντίγραφα αρχαιολογικών αντικειμένων, εκπαιδευτικό υλικό και εικαστικά παιχνίδια. Οι Μουσειοσκευές του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, ειδικά διαμορφωμένες βαλίτσες, σχεδιάστηκαν για να φέρουν πιο κοντά τον κόσμο του Μουσείου σε παιδιά και εκπαιδευτικούς και απευθύνονται σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού. Κάθε χρόνο περισσότερα από 150 σχολεία από όλη την Ελλάδα δανείζονται και χρησιμοποιούν τις Μουσειοσκευές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε 15.000 περίπου μαθητές να γνωρίσουν τον πολιτισμό που αναπτύχθηκε στις Κυκλάδες την 3η χιλιετία π.Χ. Η δωρεά της INTRASOFT δίνει τη δυνατότητα στο δημοτικό σχολείο της Αστυπάλαιας να αποκτήσει τη δική του Μουσειοσκευή. 

Η χορηγία της INTRASOFT International εντάσσεται στο ευρύ σύνολο δραστηριοτήτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της Εταιρείας για το 2017 και υπογραμμίζει τη δέσμευση της INTRASOFT στην συνεχή και έμπρακτη αρωγή των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται.

Ο κ Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε:  «Είμαστε περήφανοι που στεκόμαστε αρωγοί στις δράσεις του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και της Ομάδας Αιγαίου με πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την παιδεία και τον πολιτισμό. Ξεκινώντας από την Αστυπάλαια, στόχος μας είναι να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη πολιτιστική και εκπαιδευτική εμπειρία σε ολοένα και περισσότερους μαθητές στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

 ###

Σχετικά με την INTRASOFT International:

Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί 1.700 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Δανία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Ιορδανία, Κένυα, Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Μολδαβία, Ρουμανία και Φιλιππίνες), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

www.intrasoft-intl.com

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

INTRASOFT International

Tel. +352 44 10 12 2178

E-mail:marketing@intrasoft-intl.com


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text