Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες | (Δελτίο 4/7/2017): Χρηματιστηριακές ανακοινώσεις εισηγμένων εταιριών - A' μέρος

(Δελτίο 4/7/2017): Χρηματιστηριακές ανακοινώσεις εισηγμένων εταιριών - A' μέρος

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Πιο κάτω, εμφανίζονται οι (επίσημες) ανακοινώσεις της ομάδας των 44 εταιριών που παρακολουθούμε, μέσω της στήλης του “Επενδυτικού Χαρτοφυλακίου” της EuroCapital. Ημερομηνία ανακοινώσεων:  4/7/2017


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

J. & P. - ΑΒΑΞ Α.Ε.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ (ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ)

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Η J&P-ΑΒΑΞ ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης αξίας €68 εκατομμυρίων με την ΔΕΗ ΑΕ για την μελέτη, προμήθεια και κατασκευή συστήματος αποθείωσης καυσαερίων στη λιγνιτική μονάδα V ισχύος 375ΜWe του σταθμού παραγωγής ενέργειας του Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη.

Το αντικείμενο των Εργασιών περιλαμβάνει την μελέτη, προμήθεια υλικών και ειδικού Η/Μ εξοπλισμού και όλα τα έργα Πολιτικού Μηχανικού, Ηλεκτρολογικά, Μηχανολογικά και Οργάνων για τo Σύστημα Αποθείωσης και τις βοηθητικές του εγκαταστάσεις.

Το προς εγκατάσταση σύστημα θα απομακρύνει το 95% του περιεχομένου στα καυσαέρια διοξειδίου του θείου, με αποτέλεσμα η μονάδα να συμμορφώνεται  με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Η σύμβαση έχει διάρκεια 36 μηνών.

Μαρούσι, 04 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.

Ανακοίνωση - Η Eurobank ανακοινώνει την επιτυχή διάθεση 20.252.001 μετοχών της Grivalia Properties μέσω ταχείας διαδικασίας βιβλίου προσφορών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Eurobank ανακοινώνει την επιτυχή διάθεση 20.252.001 μετοχών της Grivalia Properties μέσω ταχείας διαδικασίας βιβλίου προσφορών

Ανακοίνωση - Η Eurobank ανακοινώνει την επιτυχή διάθεση 20.252.001 μετοχών της Grivalia Properties μέσω ταχείας διαδικασίας βιβλίου προσφορών

 

M.L.S. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥ

4η Περίοδος Εκτοκισμού Εταιρικού Ομολόγου. Καταβολή Τόκων

Η «MLS Πληροφορική Α.Ε.» ανακοινώνει, ότι σύμφωνα με τους όρους του Προγράμματος του Εταιρικού Ομολόγου έκδοσης 11.07.2016, η ημέρα προσδιορισμού των δικαιούχων τόκου για την 4η περίοδο εκτοκισμού του Εταιρικού Ομολόγου είναι η Τρίτη 11 Ιουλίου 2017.

Το ποσό των τόκων για την 4η περίοδο εκτοκισμού ανέρχεται στο ποσό των 53.588,89 ευρώ, ήτοι ποσό 133,97000 ευρώ ανά εταιρικό ομόλογο, το οποίο έχει υπολογισθεί με ετήσιο σταθερό επιτόκιο 5,30% (προ φόρων) και αντιστοιχεί σε  400 κοινά ονομαστικά άυλα εταιρικά ομόλογα που τελούν σήμερα υπό διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Σταθερού Εισοδήματος της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η οποία λειτουργεί με την μορφή Πολυμερούς Μηχανισμού Διαπραγμάτευσης σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3606/2007.

Ο φόρος που αναλογεί στο κουπόνι ύψους 15% θα παρακρατηθεί και θα αποδοθεί στο Ελληνικό Δημόσιο σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

Η καταβολή των οφειλόμενων τόκων  προς τους δικαιούχους των εταιρικών ομολόγων  θα πραγματοποιηθεί μέσω της «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ Α.Ε. (ATHEXCSD) την Τετάρτη 12 Ιουλίου  2017 ως ακολούθως:

1. Μέσω των Χειριστών των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (Τράπεζες, και Χρηματιστηριακές εταιρείες), για τους Ομολογιούχους οι οποίοι έχουν εξουσιοδοτήσει τους Χειριστές τους για την είσπραξη, σύμφωνα με το άρθρο 39 του Κανονισμού Λειτουργίας του Σ.Α.Τ.

2. Οι Ομολογιούχοι οι οποίοι έχουν ζητήσει ανάκληση εξουσιοδότησης για τη λήψη χρηματικών ωφελημάτων από το Χειριστή τους ή δεν κατέστη δυνατή η καταβολή των διανεμόμενων ποσών σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα πληρώνονται στα γραφεία της ATHEXCSD (Λ. Αθηνών 110, καθημερινά 09:00 έως 16:00) ή σε τραπεζικό λογαριασμό (IBAN), που θα υποδεικνύουν μέσω έγγραφου αιτήματός τους, σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Κανονισμό Λειτουργίας Σ.Α.Τ. και τις σχετικές αποφάσεις της ATHEXCSD.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι κ.κ. Ομολογιούχοι να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας, τηλ. επικοινωνίας 2310 929090.


ΤΙΤΑΝ Α.Ε.

Ανακοίνωση – Οργανωτικές αλλαγές

 

Aνακοινώνεται η ανάληψη από τον κ. Νικόλαο Ανδρεάδη της θέσης του Διευθυντή Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης Ομίλου.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text