Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες | (Δελτίο 6/7/2017): Χρηματιστηριακές ανακοινώσεις εισηγμένων εταιριών - A' μέρος

(Δελτίο 6/7/2017): Χρηματιστηριακές ανακοινώσεις εισηγμένων εταιριών - A' μέρος

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Πιο κάτω, εμφανίζονται οι (επίσημες) ανακοινώσεις της ομάδας των 44 εταιριών που παρακολουθούμε, μέσω της στήλης του “Επενδυτικού Χαρτοφυλακίου” της EuroCapital. Ημερομηνία ανακοινώσεων:  6/7/2017


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

 

Ο.Λ.Θ. Α.Ε.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

Η ΟΛΘ ΑΕ ανακοινώνει, ότι κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, στις 06/07/2017 ορίσθηκε νέος εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο κ. Κωνσταντίνος Τσιαπακίδης, Πρόεδρος Συμβουλίου της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Γεωργίου Δημαρέλου,  για το υπόλοιπο της θητείας του.

 

FRIGOGLASS Α.B.E.Ε.

Η Frigoglass ανακοινώνει τη σύγκληση Συνέλευσης των Πιστωτών του Σχεδίου

Δείτε την ανακοίνωση.

Aνακοίνωση

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.

Δελτίο Τύπου:Η INTRASOFT και η TaKaDu καινοτομούν στις αγορές Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας

Λουξεμβούργο και Ισραήλ, 6 Ιουλίου 2017 – Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής και η TaKaDu, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα υπηρεσιών ύδατος, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν υπηρεσίες IoT (Internet of Things) της TaKaDu.

Η αυτοματοποιημένη, βασισμένη σε λύσεις cloud, υπηρεσία της TaKaDu επιτρέπει στους πελάτες να εντοπίζουν, να αναλύουν και να διαχειρίζονται προβλήματα δικτύου, όπως διαρροές, εκρήξεις, ελαττωματικές υποδομές κλπ. Μετατρέποντας τα ακατέργαστα δεδομένα σε χρήσιμη πληροφορία, το TaKaDu παρέχει μεγαλύτερο εύρος προβολής, βελτιώνει την λειτουργική αποτελεσματικότητα και μειώνει την απώλεια ύδατος. Το TaKaDu εφαρμόζεται επί του παρόντος σε 11 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων της Αυστραλίας, Βραζιλίας, Χιλής, Ισπανίας, Ρουμανίας, Ταϊβάν και των ΗΠΑ.

Ο κ. Αλέξανδρος ΜάνοςΔιευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε:  «Η συνεργασία αυτή συνάδει με τη στρατηγική μας να εστιάσουμε στις αγορές υπηρεσιών κοινής ωφέλειας με καινοτόμες τεχνολογίες, με έμφαση στις υπηρεσίες IoT και SaaS. Ανυπομονούμε να προωθήσουμε τη λύση της TaKaDu σε διάφορες αγορές στην Ευρώπη. Συνεργαζόμαστε στενά για να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο που συνδυάζει την αποδεδειγμένη τεχνολογία IoT της TaKaDu με το ευρύ δίκτυο υπηρεσιών και υποστήριξής μας».

Ο κ. Amir PelegΙδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της TaKaDu, δήλωσε «Η INTRASOFT είναι ένας ιδανικός συνεργάτης για εμάς, προσφέροντας επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου, επιτυχημένες δεξιότητες στον τομέα πληροφορικής και ενσωμάτωσης δεδομένων και παρουσία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Βλέπουμε ήδη δυνητικά να ανοίγονται εξαιρετικές νέες ευκαιρίες στην αγορά».

###

 

Σχετικά με την INTRASOFT International:

Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί 1.700 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 19 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Δανία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Ιορδανία, Κένυα, Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Μολδαβία, Ρουμανία, Φιλιππίνες, Μαρόκο, Πορτογαλία, Σουηδία και Αυστραλία), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

www.intrasoft-intl.com

 

 

Σχετικά με την TaKaDu:

Το TaKaDu (www.takadu.com) βελτιστοποιεί την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και βελτιώνει τη διαχείριση των υδάτων. Μια αποδεδειγμένη λύση IoT για τη βιομηχανία νερού, η TaKaDu προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης γεγονότων, βασισμένη σε μεγάλες αναλύσεις δεδομένων και εξελιγμένους αλγόριθμους. Το TaKaDu παρέχει πολλαπλά οφέλη, όπως μειωμένες διαρροές και διακοπές διανομής, αυτόματη έγκαιρη προειδοποίηση για ανωμαλίες, βελτιωμένη ακεραιότητα δεδομένων και μετρήσεις δεικτών αποτελεσματικότητας. Εξασφαλίζοντας έναν ταχύτερο χρόνο απόκρισης, το TaKaDu συμβάλλει επίσης στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών. Μια πλατφόρμα SaaS που βασίζεται σε λύση cloud, το TaKaDu συγκεντρώνει τεράστιες ποσότητες πληροφοριών σε μια εύχρηστη, ευέλικτη και κλιμακούμενη λύση. Η καινοτόμος προσέγγισή του έχει κερδίσει αξιοσημείωτους επαίνους, όπως το βραβείο Tech-Pioneer του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και καθώς και case study από το Harvard Business School.

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

INTRASOFT International

Tel. +352 44 10 12 2178

E-mail:marketing@intrasoft-intl.com

 

TaKaDu

Natalie Chouraqui

natalie.chouraqui@takadu.com

 

+972-54-4750-889


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text