Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | «Τρελό» +81% στο 7ήμερο για την Κέκροπας – Υπάρχει αιτία;

«Τρελό» +81% στο 7ήμερο για την Κέκροπας – Υπάρχει αιτία;

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
«Τρελό» +81% στο 7ήμερο για την Κέκροπας – Υπάρχει αιτία;

Πολύ καιρό έχουν να δουν οι επενδυτές στο Χ.Α. ράλι όπως αυτό που έχει κάνει η μετοχή της Κέκροψ τελευταία, καθώς χθες συμπλήρωσε 7ήμερο ανοδικό σερί, με συνολικά κέρδη 81%! 

Και όλα αυτά με κατακόρυφη αύξηση της εμπορευσιμότητας της μετοχής που από τα 50 και 100 τεμάχια καθημερινά, έφτασε τη Δευτέρα στα 33 χιλ. τεμάχια και χθες στα 19.469 τεμάχια!

Μάλιστα, μόνο το τελευταίο 3ήμερο ενισχύεται σε ποσοστό 47,5%, καθώς την Παρασκευή έκλεισε στο +10,30%, τη Δευτέρα σε limit up και στο +29,87% και χθες στο +13,48%.

Χθες η μετοχή έκλεισε στα 1,12 ευρώ που είναι τα υψηλότερα επίπεδα στην 3ετία, ενώ η αποτίμησή της φτάνει τα 7,4 εκατ. ευρώ.

Η μετοχή, έχει… μακρά παράδοση στις απότομες και από το πουθενά εξάρσεις (και σε αντίστοιχα… αδειάσματα), ενώ αποτελεί μια εντελώς ξεχωριστή ιστορία στο Χ.Α. καθώς εδώ και χρόνια διεκδικεί μια μεγάλη έκταση στο Ψυχικό, την οποία αν την «κατοχύρωνε», θα άλλαζαν πολλά.

Τώρα, διακινούνται κάποιες φήμες ή… πληροφορίες ότι υπάρχει (για άλλη μια φορά) αποτίμηση από ανεξάρτητο εκτιμητή που δίνει υψηλότερες τιμές κ.λπ.

Επίσης, διακινούνται φήμες περί θετικής έκβασης σ’ ότι αφορά την αναίρεση της απόφασης του Εφετείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία έκανε δεκτή αγωγή του Ελληνικού Δημοσίου που διεκδικεί την κυριότητα έκτασης 300 στρεμμάτων στην περιοχή των Τουρκοβουνίων, μέρος της οποίας ανήκει στην Κέκροπας.

Επειδή το… έργο το έχουμε δει σε πάρα πολλές επαναλήψεις την τελευταία 15ετία, καλό είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί και ιδιαιτέρως υποψιασμένοι. 


Πηγή: reporter.gr

23

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text