Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες | (Δελτίο 06/11/2017): Χρηματιστηριακές ανακοινώσεις εισηγμένων εταιριών - A' μέρος

(Δελτίο 06/11/2017): Χρηματιστηριακές ανακοινώσεις εισηγμένων εταιριών - A' μέρος

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Πιο κάτω, εμφανίζονται οι (επίσημες) ανακοινώσεις της ομάδας των 44 εταιριών που παρακολουθούμε, μέσω της στήλης του “Επενδυτικού Χαρτοφυλακίου” της EuroCapital. Ημερομηνία ανακοινώσεων: 06/11/2017

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: 

FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Ανακοίνωση για το Φορολογικό Πιστοποιητικό χρήσης 2016

Ανακοίνωση για το Φορολογικό Πιστοποιητικό χρήσης 2016
ΔΕΗ Α.Ε.

 
Ανακοίνωση

Απόφαση ΔΣ για τα επιτόκια σε ληξιπρόθεσμες οφειλές

Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, δεν αυξάνεται το επιτόκιο για οφειλές που έχουν ενταχθεί ή πρόκειται να ενταχθούν σε ρύθμιση. Το επιτόκιο παραμένει στα επίπεδα του δικαιοπρακτικού, δηλαδή 5,25%. - Επιβάλλεται, σύμφωνα με τον νόμο, επιτόκιο 6% για ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου, για πρώτη φορά. - Για ληξιπρόθεσμες οφειλές πελατών που δεν προσέρχονται να τις ρυθμίσουν επιβάλλεται, σύμφωνα με το νόμο, το επιτόκιο υπερημερίας 7,25%.

Αθήνα, 6 Νοεμβρίου 2017
ΤΙΤΑΝ Α.Ε.
Πρόταση εξαγοράς της Titan Global Finance προς τους κατόχους εγγυημένων ομολογιών λήξης Ιουλίου 2019 (Ορθή Επανάληψη)

Αναγγελία πρόθεσης έκδοσης νέων εγγυημένων ομολογιών ποσού €250.000.000 από την TITAN GLOBAL FINANCE PLC
Αναγγελία πρόθεσης έκδοσης νέων εγγυημένων ομολογιών ποσού ?250.000.000 από την TITAN GLOBAL FINANCE PLC

 
ΙΑΣΩ Α.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ/ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H εταιρεία «ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ – ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Α.Ε» (η Εταιρεία) ανακοινώνει ότι συνήψε στις 5 Νοεμβρίου 2017 σύμβαση αγοραπωλησίας (η Σύμβαση) για την πώληση του ποσοστού (97,2%) των μετοχών που κατέχει η Εταιρεία στην θυγατρική της εταιρεία «ΙΑΣΩ General – ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (το ΙΑΣΩ General) στην εταιρεία «HELLENIC HEALTHCARE S.À R.L.», εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με έδρα στο Λουξεμβούργο (o Αγοραστής).  Η αποτίμηση της επιχείρησης (enterprise value) ανέρχεται σε 48 εκατομμύρια ευρώ ενώ μετά την αφαίρεση του τραπεζικού δανεισμού και συναφών υποχρεώσεων η αποτίμηση των μετοχών ανέρχεται σε 20 εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων στην Εταιρεία αντιστοιχεί το ποσό των 19.446.000 ευρώ (το τίμημα). Η μεταβίβαση τελεί υπό την αίρεση πλήρωσης συνήθων όρων και προϋποθέσεων σύμφωνα με τη Σύμβαση.
 
FOLLI-FOLLIE Α.Ε.Β.Τ.Ε.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια της από 11/10/2017 ανακοίνωσής της, η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «FOLLI - FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «FF GROUP», ανακοινώνει την έναρξη προς διαπραγμάτευση σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες του SIX Swiss Exchange, του ομολόγου που εξέδωσε σε ελβετικό φράγκο, μέσω της θυγατρικής της εταιρείας με την επωνυμία “FF Group Finance Luxembourg II S.A.”, με έδρα το Λουξεμβούργο.

Ο κωδικός διαπραγμάτευσης των ομολογιών είναι 38.551.805 (ISIN: CH0385518052), με τιμή διαπραγμάτευσης των ομολογιών στο 100% της ονομαστικής τους αξίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ευχαριστεί θερμά το επενδυτικό κοινό για το υψηλό ενδιαφέρον που επέδειξε στον Όμιλο, καθώς και τις τράπεζες CREDIT SUISSE και UBS A.G., οι οποίες ενήργησαν από κοινού ως bookrunners, καθώς επίσης και το δικηγορικό γραφείο «Ιωάννης Τσιγκουνάκης και Συνεργάτες (IDEALAW Law Firm)» που ενήργησε ως νομικός σύμβουλος της Εταιρείας, το δικηγορικό γραφείο «Αllen & Overy» Λουξεμβούργου που ενήργησε ως σύμβουλος της  θυγατρικής «FF Group Finance Luxembourg II S.A.» και το δικηγορικό γραφείο «Pestalozzi Attorneys at Law» που ενήργησε ως σύμβουλος σε θέματα Ελβετικού Δικαίου. Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text