Αρχική | Εταιρίες | Centric: Εγκρίθηκαν οι όροι πώλησης περιουσιακών στοιχείων στη GVC

Centric: Εγκρίθηκαν οι όροι πώλησης περιουσιακών στοιχείων στη GVC

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Centric: Εγκρίθηκαν οι όροι πώλησης περιουσιακών στοιχείων στη GVC

Τους όρους της πώλησης σημαντικών άυλων περιουσιακών στοιχείων θυγατρικών εταιρειών του ομίλου Centric, ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας στις 14/11.  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα εν λόγω περιουσιακά στοιχεία αφορούν τις υπηρεσίες προώθησης των υπηρεσιών που προσφέρουν οι ιστοσελίδες sportingbet, vistabet και bwin.

Αναλυτικά, κατά την ΓΣ αποφασίστηκαν τα εξής:

1) Εγκρίθηκε ομόφωνα από το σύνολο των παρισταμένων μετόχων όπως παρίστανται και εκπροσωπούνται η απόκτηση ιδίων μετοχών από την Εταιρεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/20 ως εξής:

- Ο ανώτατος αριθμός μετοχών που θα αποκτηθούν θα είναι έως επτά εκατομμύρια εφτακόσιες χιλιάδες (7.700.000) μετοχές, ήτοι ποσοστό 7,61% των υφισταμένων μετοχών της Εταιρείας.

- Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα διενεργηθούν οι αγορές δεν θα υπερβεί τους είκοσι τέσσερις (24) μήνες, ήτοι μέχρι και 13-11-2019.

- Οι αγορές των μετοχών να διενεργηθούν με κατώτερη τιμή 0.1 ευρώ και ανώτερη το 1 ευρώ.

2) Εγκρίθηκε ομόφωνα από το σύνολο των παρισταμένων μετόχων όπως παρίστανται και εκπροσωπούνται, οι όροι της πώλησης σημαντικών άυλων περιουσιακών στοιχείων θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου προς την εταιρεία GVC Plc. Συγκεκριμένα, τα εν λόγω περιουσιακά στοιχεία αφορούν τις υπηρεσίες προώθησης των υπηρεσιών που προσφέρουν οι ιστοσελίδες sportingbet, vistabet και bwin.

3) Ενημέρωση για εταιρικά θέματα. Δεν έγιναν ανακοινώσεις

Πήγη: capital.gr

25

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text