Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Νέα χαμηλά 20 μηνών για τη Folli Follie

Νέα χαμηλά 20 μηνών για τη Folli Follie

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Νέα χαμηλά 20 μηνών για τη Folli Follie

Διαρκείς είναι οι πιέσεις της μετοχής του Folli Follie Group όλους τους τελευταίους μήνες, ενώ χθες έκλεισε σε νέο χαμηλό 20 μηνών, κατρακυλώντας στη 13η θέση των κεφαλαιοποιήσεων, ενώ προ τριών μηνών είχε φτάσει έως την 7η θέση! 

Παρ’ ότι η μετοχή δεν αφαιρέθηκε από το MSCI Standard όπως φημολογούνταν στην αγορά εδώ και καιρό, εντούτοις οι πιέσεις στον τίτλο δεν έχουν μειωθεί καθόλου.

Στη χθεσινή συνεδρίαση η μετοχή του ομίλου Folli Follie έκλεισε τα 15,65 ευρώ με απώλειες 2,80%, επίπεδα που είχε να ξαναδεί από τις αρχές Μαρτίου του 2016, που σημαίνει ότι έχει κατέλθει σε χαμηλό 20 μηνών! Για… μη τραπεζική μετοχή, αυτό είναι είδηση!

Από τα μέσα του καλοκαιριού η μετοχή άρχισε να πιέζεται, λόγω των αποτελεσμάτων 6μήνου που έδειξαν δυστοκία στη δημιουργία ελεύθερων ταμιακών ροών, κάτι που οι αναλυτές θεωρούν εξαιρετικά σημαντικό.

Η μετοχή έχει υψηλό έτους τα 21,90 ευρώ από τις 6 Ιουλίου 2017, όμως έκτοτε βλέπει την… ανάποδη πλευρά του νομίσματος… Το έτος το ξεκίνησε από τα 19,23 ευρώ, ενώ σήμερα η αποτίμηση του ομίλου είναι στα 1,04 δισ. ευρώ.

Όπως και να ‘χει, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι από τους λίγους, τους ελάχιστους ελληνικούς ομίλους με κύκλο εργασιών πάνω από 1 δισ. ευρώ, ενώ έχει το μοναδικό προνόμιο να φέρνει άνω του 60% των πωλήσεων από τις ασιατικές αγορές, κάτι που δεν συμβαίνει με καμιά άλλη ελληνική επιχείρηση.


Πηγή: reporter.gr

24

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text