Αρχική | Εταιρίες | Ελληνικές Εταιρίες | Τα ορόσημα για την ολοκλήρωση της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής

Τα ορόσημα για την ολοκλήρωση της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τα ορόσημα για την ολοκλήρωση της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής

Του Γιώργου Αλεξάκη.

Στις αρχές Φεβρουαρίου εκπνέει η προθεσμία για την κατάθεση του οριστικού φακέλου στην Τράπεζα της Ελλάδος από την πλευρά του Exin Group, ενώ η συμφωνία εξαγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπως προβλέπει το χρονοδιάγραμμα, πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι 25 Μαρτίου.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της Exin Group δεν έχει τεθεί αναβολών ή άλλων διεργασιών όπως έχουν αναγραφεί στο τύπο, αλλά αντίθετα η συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές την ΤτΕ και την ΕΤΕ, είναι πολύ καλή. Επίσης  μένουν ασχολίαστες οι όποιες αναφορές για συμμετοχή επενδυτών στο σχήμα εξαγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής, καθώς, εν μέσω τελικών αποφάσεων, δεν υπάρχει κάτι  επίσημο. «Λογικό είναι κατά πάγια τακτική σε τέτοιες περιπτώσεις να μένουν όλοι στις επίσημες τοποθετήσεις» αναφέρεται σχετικά.  

 «Η EXIN βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Τράπεζα της Ελλάδος για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ένας ενημερωμένος φάκελος προστέθηκε την περασμένη εβδομάδα. Μετά από αυτή την υποβολή, προέκυψαν άρθρα που κάνουν εικασίες και περιέχουν φήμες σχετικά με διάφορους οργανισμούς που συμμετέχουν στην εξαγορά. Οι φήμες και οι εικασίες δεν θα σχολιαστούν» τονίστηκε μάλιστα σε χθεσινή ανακοίνωση του Exin Group.

«Η EXIN και οι κύριοι εταίροι της δεσμεύονται να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή. Εν αναμονή των νομικών και κανονιστικών απαιτήσεων της διαδικασίας - όπως ορίζεται - ο Όμιλος EXIN δεν μπορεί να προβεί σε γνωστοποιήσεις εκτός του πλαισίου των επίσημων διαδικασιών. Ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο για τυχόν μελλοντικές ανακοινώσεις και επίσημες γνωστοποιήσεις» αναφέρεται σχετικά.


Πηγή: reporter.gr

24

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text