Αρχική | Αναλυτές | EuroCapital | 17 Απριλίου 2017 - Η αγορά σε κατάσταση ισορροπίας - Νέα σήματα εισόδου

17 Απριλίου 2017 - Η αγορά σε κατάσταση ισορροπίας - Νέα σήματα εισόδου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Η -σχετική- αποσαφήνιση της εικόνας στον τραπεζικό κλάδο, απελευθερώνει την αγορά από ένα “βαρίδι” που είχε αιφνιδίως εμφανιστεί τον περασμένο Ιούλιο. Βέβαια, παρά το ότι η αξιολόγηση των στοιχείων του ενεργητικού (stress tests) δείχνει να ξεπερνιέται με επιτυχία, δεν έχει αποσαφηνιστεί το ζήτημα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Αίσθησή μας είναι ότι τελικά, θα γίνουν αυξήσεις και αυτό θα μπορούσε να έχει και θετικό αντίκτυπο. Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι, το θέμα των τραπεζών, στο παρελθόν πήρε και πολιτική υφή, χωρίς να είμαστε βέβαιοι ότι σήμερα έχει βγει από την πολιτική “ατζέντα”.

 

Ο ΚΜΟ-200 ημερών κινήθηκε ανοδικά. Σήμερα, αν η αγορά κλείσει πάνω από τις 820 μονάδες, ο ΚΜΟ θα κλείσει πάνω από τις 800 μονάδες. Δείτε την κατάσταση των δεικτών.

Αν ο ΓΔ κλείσει σήμερα ανοδικά, θα ενεργοποιηθεί το σήμα εισόδου της παραλλαγής “ΚΜΟ-200 με Υψηλό/Χαμηλό 20 ημερών”, αφού ο ΓΔ θα έχει βρεθεί στο υψηλότερο σημείο των τελευταίων 20 ημερών. Στην περίπτωση αυτή, θα επανεισέλθουμε στην αγορά.

Βεβαίως, όλο αυτό το διάστημα, ο ΓΔ, ο ΚΜΟ-200 και οι παραλλαγές του κινούνται σε οριακές καταστάσεις. Η ουσία είναι ότι, οι 800 μονάδες είνα ένα επίπεδο ισορροπίας του ΓΔ και ότι οι προοπτικές, όπως σταθερά επισημαίνουμε, είναι θετικές. Για το λόγο αυτό, γενικά προτιμούμε να είμαστε εντός αγοράς.

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text