Αρχική | Χ&Α | Χ&Α - Επικαιρότητα | Το ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ επιστρέφει στο επενδυτικό κοινό!

Το ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ επιστρέφει στο επενδυτικό κοινό!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Το ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ επιστρέφει στο επενδυτικό κοινό!

Το περιοδικό ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 1990. Υπήρξε το κυριότερο ελληνικό περιοδικό κατά τη διάρκεια της περιόδου 1990 - 2004. Εισήγαγε πολλές καινοτομίες, εκπαίδευσε χιλιάδες έλληνες επενδυτές στη χρηματοοικονομική ανάλυση, εισήγαγε στην Ελλάδα τη μεθοδολογία της Τεχνικής Ανάλυσης και την έννοια των "αυτοματοποιημένων συναλλαγών", πραγματοποίησε δεκάδες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα, μετά από 13 χρόνια, το ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ επιστρέφει στο κοινό του. Συνεχίζοντας την αρίθμηση που διακόπηκε το Σεπτέμβριο του 2004, πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το τεύχος 199. Σε ηλεκτρονική πλέον μορφή.

Δείτε το! (δείτε το σε πλήρη οθόνη)

 

Επιστρέφουμε! Επιστρέφουμε επειδή το ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ μας έλειψε! Μας έλειψε η επικοινωνία με τον κόσμο και η επαφή με τις εταιρίες. Μας έλειψε η πρόκληση της πρόβλεψης και η ευχαρίστηση της μετάδοσης. Επιστρέφουμε επειδή κάτι έχουμε να πούμε και θέλουμε -τόσο πολύ- να το πούμε! Να μιλήσουμε για νέες ιδέες, νέες οπτικές αντιμετώπισης του κινδύνου και των προκλήσεων της αγοράς. Επειδή θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε για τα όσα στραβά παραμένουν στο χώρο. Και επειδή θέλουμε να μεταφέρουμε όλη αυτή τη συσσωρευμένη πείρα στη νέα γενιά των επενδυτών. Επιστρέφουμε επειδή όλοι χρειαζόμαστε σ' αυτό το νέο ξεκίνημα της αγοράς. Επειδή δεν πρέπει να ξαναγίνουν τα ίδια λάθη. Επειδή μία χρηματιστηριακή αγορά που λειτουργεί ομαλά, μπορεί να συμβάλει στην ενδυνάμωση της εθνικής οικονομίας. Επιστρέφουμε επειδή η χρηματιστηριακή αγορά, τελικά, είναι το σπίτι μας.

Επιστρέφουμε σε μία διαφορετική αγορά. Σε διαφορετικούς επενδυτές. Και σε ένα σύστημα που λειτουργεί διαφορετικά. Έτσι, επιστρέφουμε με ένα διαφορετικό περιοδικό. Το νέο, ηλεκτρονικό, ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Το τεύχος, μπορεί να φαίνεται ότι είναι 36 σελίδες, αλλά στην πραγματικότητα, είναι πολλές περισσότερες. Χρησιμοποιούμε συνδέσμους (links). Δεκάδες links που παραπέμπτουν σε πίνακες με πάρα πολλά στοιχεία, σε σελίδες για την κάθε εταιρία, σε άρθρα τρίτων, σε ημερολόγια, σε βιβλία. Και βέβαια, σταδιακά θα εξελιχθούμε ακόμη περισσότερο και θα εκμεταλλευθούμε πλήρως την τεχνολογία. Παράλληλα -σε επόμενη φάση- ο συνδρομητής του περιοδικού θα έχει πρόσβαση σε ειδικές συνδρομητικές σελίδες του www.eurocapital.gr, όπου θα υπάρχουν καθημερινά σχόλια, πληροφορίες και links.

Όμως, το περιοδικό δεν άλλαξε μόνον στην όψη ή στον τρόπο που λειτουργεί. Άλλαξε και στη στη φιλοσοφία. Το περιοδικό θα είναι λιγότερο ένα περιοδικό πληροφόρησης και περισσότερο ένα μέσο έκφρασης άποψης και χάραξης στρατηγικής. Η πληροφόρηση σήμερα είναι άφθονη -μάλιστα είναι περισσότερη απ' όση μπορούμε να διαχειριστούμε- και είναι δωρεάν. Η άποψη, η ξεκάθαρη και έντιμη άποψη είναι αυτό που λείπει. Και η συνολική στρατηγική για το πώς -και κυρίως πότε- θα πρέπει να κινηθεί ο επενδυτής.

Παρακολουθήστε μας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα αγαπήσετε και την καινούργια έκδοση του ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ, όπως αγαπήσατε και την παλιά.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text