Αρχική | Πολιτική | Διεθνής Πολιτική | Ερωτικό βίντεο το όπλο στα χέρια της Μόσχας;

Ερωτικό βίντεο το όπλο στα χέρια της Μόσχας;

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ερωτικό βίντεο το όπλο στα χέρια της Μόσχας;

Τον κρατάει με κάτι ο Πούτιν; Εχει η Μόσχα «kompromat», ήτοι καυτό ενοχοποιητικό υλικό με το οποίο εκβιάζει, και άρα χειραγωγεί, αυτόν τον πρόεδρο των ΗΠΑ; Το ερώτημα, που ακούγεται ανοιχτά τώρα στο Κογκρέσο, στοιχειώνει τον Τραμπ από τον Ιανουάριο του 2017. Τότε δημοσιοποιήθηκε ο λεγόμενος «Φάκελος Στιλ», όπου γίνεται αναφορά στο βίντεο με τις «πόρνες που ουρούν» (pee tape).

Θρυλείται ότι σε αυτό ο Τραμπ εμφανίζεται να συμμετέχει σε ερωτικό παιχνίδι ούρησης με call girls σε πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου «Ritz Carlton» στη Μόσχα το 2013, όταν είχε πάει εκεί ως απλός μεγιστάνας για τα καλλιστεία «Μις Υφήλιος», τα οποία τότε διοργάνωνε.

Το ενδεχόμενο ύπαρξης τέτοιου βίντεο καταγράφηκε σε έρευνα του πρώην πράκτορα της βρετανικής ΜΙ6 Κρίστοφερ Στιλ, αρχικά για λογαριασμό Ρεπουμπλικανών αντιπάλων του τότε υποψηφίου Τραμπ. Στόχος ήταν να διαπιστώσει αν ο μεγιστάνας έχει εκτεθεί σε ρωσική επιρροή και αν οι μυστικές υπηρεσίες του Πούτιν έχουν υλικό που μπορεί να τον εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Σύμφωνα με τον «Guardian», ο Στιλ ανησύχησε τόσο με όσα ανακάλυψε, που έστειλε αντίγραφο στο FBI, με (ανεπιβεβαίωτες) αναφορές ότι η FSB, διάδοχος της διαβόητης KGB, κανόνισε να γίνουν πράξη κάποιες «ανώμαλες σεξουαλικές πράξεις» που ζήτησε ο Τραμπ, ενώ παράλληλα κατέγραφε τα πάντα για να τον έχει στο χέρι.

Σε άλλο σημείο του «Φακέλου Στιλ» αναφέρεται πληροφορία ότι η Ρωσία βοηθάει από τότε τον Τραμπ «για να προκαλέσει ρήγμα και διαιρέσεις στη δυτική συμμαχία». Ακόμη, υπάρχει ισχυρισμός ότι το Κρεμλίνο προμήθευε συστηματικά το στρατόπεδο του Τραμπ με πληροφορίες και μυστικά για τους πολιτικούς αντιπάλους του, τόσο εντός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος όσο βεβαίως και για τη μεγάλη αντίπαλο, υποψήφια πρόεδρο των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

Και μετά έσκασε η «βόμβα Κόμεϊ». «Δεν το πίστευα ποτέ ότι θα βγουν από το στόμα μου αυτές οι λέξεις, αλλά δεν γνωρίζω αν ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ουρούσε και τον ουρούσαν πόρνες στη Μόσχα το 2013. Είναι πιθανό, αλλά δεν το γνωρίζω». Με αυτά τα λόγια αποκάλυψε ο πρώην διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ ότι ο Τραμπ του ζήτησε, επανειλημμένα, να ερευνήσει για ύπαρξη βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου.

Ο Κόμεϊ τα είπε αυτά εφέτος τον Απρίλιο, στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε (στο δίκτυο ABC) μετά την απόλυσή του από τον Τραμπ. Ο οποίος αντέδρασε αμέσως στο Twitter, αποκαλώντας τον Κόμεϊ «ψεύτη» και «σίχαμα».
To Politico εξηγεί ότι «kompromat» είναι ρωσική λέξη για «ευαίσθητες» πληροφορίες που εκθέτουν δημόσια πρόσωπα, με σκοπό τον εκβιασμό ή την καταστροφή της καριέρας τους, «τακτική την οποία φέρεται να χρησιμοποιεί πολύ ο πρώην πράκτορας της KGB» Πούτιν.

Το πιο περίεργο; Σε ευθεία ερώτηση δημοσιογράφων για kompromat στο Ελσίνκι, ο «τσάρος» αρκέστηκε σε ένα «παρακαλώ, μην ασχολείστε με τέτοια θέματα», μια κλασική μη-διάψευση, σημειώνει με νόημα ο «Guardian».

Πηγή: tovima.gr

26
Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text