Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Retail MBA για τα στελέχη του δημιούργησε ο Ομιλος FOURLIS

Retail MBA για τα στελέχη του δημιούργησε ο Ομιλος FOURLIS

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Retail MBA για τα στελέχη του δημιούργησε ο Ομιλος FOURLIS

Ο Ομιλος FOURLIS αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους διαρκών καταναλωτικών αγαθών, με την εμπορική του δραστηριότητα να εκτείνεται στις χώρες της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας. Αποτελεί μια από τις μακροβιότερες ελληνικές εταιρείες, με συνεχή παρουσία στην ελληνική αγορά τα τελευταία 68 χρόνια.

Η επιτυχία του Ομίλου μπορεί να αποδοθεί στις σωστές επιχειρηματικές κινήσεις αλλά και στις αξίες της οικογένειας Φουρλή, η οποία από το 1950, όταν δημιουργήθηκε η πρώτη επιχείρηση, μέχρι και σήμερα επενδύει στους εργαζομένους του Ομίλου, στην ποιότητα του χώρου εργασίας, στις καινοτόμους υποδομές και στις λειτουργικές σχέσεις με τους προμηθευτές.


Υψηλό επίπεδο παραγωγικότητας


Με τον τρόπο αυτόν επιτυγχάνεται σταθερά υψηλό επίπεδο παραγωγικότητας αλλά και μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών.

Η εκπαίδευση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού, η τακτική και δίκαιη αξιολόγησή του σε όλα τα επίπεδα, καθώς και η προσήλωσή του στις αξίες του Ομίλου συνεχίζουν να αποτελούν σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα μέσω των οποίων ο ομιλος επιδιώκει να επιτυγχάνει τους στόχους του.

Η πολυετής εμπειρία στον κλάδο της λιανικής ήταν εκείνη που ώθησε τον Ομιλο να επενδύσει σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα στελέχη των εταιρειών, θέλοντας να προσφέρει κατάλληλα γνωστικά εφόδια στους ανθρώπους που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της δραστηριότητάς του.

Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών


Ο Ομιλος FOURLIS είναι ο πρώτος όμιλος εταιρειών στην Ελλάδα που σχεδίασε και υλοποίησε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα μεταπτυχιακής εκπαίδευσης αποκλειστικά για τα στελέχη του. Η επένδυση αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της σημασίας που έχουν οι εργαζόμενοι για τον Ομιλο.

Ετσι πριν από τρία χρόνια ξεκίνησε, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που αφορά τον κλάδο της λιανικής (FOURLIS Retail MBA Program) και απευθύνεται αποκλειστικά στα στελέχη των εταιρειών του Ομίλου FOURLIS, IKEA Housemarket, Intersport, The Athletes Foot, Trade Logistics, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Πρόκειται για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που φέρει την πιστοποίηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και παρέχεται δωρεάν στους εργαζομένους του Ομίλου που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από τον κλάδο του λιανεμπορίου.

Τα μαθήματα διδάσκονται από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς αλλά και επαγγελματίες του Ομίλου FOURLIS, ενώ η παρακολούθηση των μαθημάτων ολοκληρώνεται ύστερα από περίπου δυόμισι χρόνια.


Οι άνθρωποι στο επίκεντρο


Οι απόφοιτοι λαμβάνουν βεβαίωση σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αναγνωρισμένη από τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου.

Μέσα από την κίνηση αυτή ο Ομιλος FOURLIS επιβεβαιώνει τον ανθρωποκεντρικό του χαρακτήρα. Κάθε εταιρεία που βάζει στο επίκεντρο της λειτουργίας της τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, τους εργαζομένους της και την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία.

Πηγή: tovima.gr

26
Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text