Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Συνεχίζεται και σήμερα (Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018) η χαμηλή πτήση του ΓΔ στην βάση των 750 μονάδων

Συνεχίζεται και σήμερα (Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018) η χαμηλή πτήση του ΓΔ στην βάση των 750 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ανιαρή είναι και η σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να σημειώνει και πάλι μικρή μεταβολή -0,30% (στις 753 μονάδες στις 3.40 μμ) με πολύ μικρό τζίρο (20 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) ενώ οι κύριοι ξένοι δείκτες εμφανίζουν ουδέτερη προς ανοδική εικόνα.

Όπως βλέπουμε στο γράφημα, η σημερινή πτώση του ΓΔ αφήνει πίσω της την μικροσκοπική κορυφή Ρ που βρίσκεται σε κατηφορική διάταξη με τις προηγούμενες Ν, Κ, Μ, ένδειξη καθοδικότητας. Ταυτόχρονα, παρατηρούμε και τρεις ανερχόμενους πυθμένες Η, Ε και Ζ που αποτελούν μια πρώιμη ένδειξη ανοδικής αναστροφής.

Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε ποιος από τους δυο θα επικρατήσει. Η καθοδική τάση των κατερχόμενων κορυφών Ν,Κ,Μ,Ρ ή η ανοδική τάση των ανερχόμενων πυθμένων Ε, Ε, Ζ.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το κατά τα ¾ με μετρητά και ¼ με μετοχές ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

Μετοχές

Λίγα είναι τα συμβάντα σε κατιδίαν μετοχές της σημερινής συνεδρίασης.

Καταρχήν, η ΙΝΛΟΤ δέχεται νέο χτύπημα με μεγάλη πτώση =5,80% και μεγάλους όγκους 660 χιλ τεμαχίων μέχρις στιγμής σε νέα χαμηλά έτους. Δεν θα θέλαμε να κατέχουμε τέτοια μετοχή.

Επίσης, η ΜΙΓ διανέμεται (-8,70% με 4,2 εκατ τεμάχια) κοντά στα χαμηλά έτους.

Επιπλέον, είναι αρκετές οι μετοχές με bearish γραφήματα και έτοιμες να δώσουν σήματα πώλησης με καθοδικές διασπάσεις έγκυρων στηρίξεων και είναι οι, ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ΕΥΑΠΣ, ΕΧΑΕ, ΕΤΕ, ΜΟΗ, ΦΡΛΚ και ΤΙΤΚ.

Σε νέα χαμηλά κινούνται σήμερα οι ΙΝΛΟΤ και ΙΝΤΚΑ.

Από τις δε ανερχόμενες μόνον η ΤΕΝΕΡΓ χαρακτηρίζεται από ισχυρό ανοδικό μομέντουμ πλησιάζοντας το πρόσφατο υψηλό έτους των 5,59 ευρώ.

Δεν έχουμε άλλη παρατήρηση, θα επανέλθουμε την Δευτέρα σε αδιευκρίνιστη από τώρα ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text