Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Το 20% της Intrakat αποκτά ο Δ. Κούτρας - έκλεισε το deal

Το 20% της Intrakat αποκτά ο Δ. Κούτρας - έκλεισε το deal

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Το 20% της Intrakat αποκτά ο Δ. Κούτρας - έκλεισε το deal

Μνημόνιο συναντίληψης για την απόκτηση 6.095.431 μετοχών της Intrakat έναντι τιμήματος €8.000.000 υπέγραψαν σήμερα η Intracom Holdings και ο κ. Δημήτριος Κούτρας, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του Capital.gr.

Οι μετοχές αντιστοιχούν σε ποσοστό 20% του μετοχικού κεφαλαίου της Intrakat, όπως σημειώνει η Intracom Holdings σε σχετική ανακοίνωση.

Η συναλλαγή θα υπόκειται σε όρους και αιρέσεις, όπως η διενέργεια οικονομικών και νομικών ελέγχων και η χορήγηση των απαραίτητων εταιρικών εγκρίσεων.

Η εταιρεία θα δημοσιοποιήσει εγκαίρως, σύμφωνα με το νόμο, αλλά και κατά την πάγια πολιτική της για την πλήρη και ακριβή ενημέρωση των μετόχων της και του επενδυτικού κοινού, κάθε νέα σημαντική μεταβολή ή εξέλιξη που θα προκύψει για το θέμα αυτό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα το Capital.gr μετέδωσε τα εξής:

Σήμερα πριν από την έναρξη του Χρηματιστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία του πρώην επικεφαλής της Άκτωρ Δημήτρη Κούτρα με τον όμιλο Intracom για την απόκτηση του 20% της τεχνικής εταιρείας Intrakat.

Κατά πληροφορίες, ο κ. Κούτρας θα αναλάβει τη θέση του προέδρου της Intrakat, ενώ ο Πέτρος Σουρέτης θα διατηρήσει τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου, ευρισκόμενος στο τιμόνι της εισηγμένης από το 2003.

Η αξία του deal έχει γίνει σε όρους χρηματιστηριακής αξίας των μετοχών της Intrakat.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούτρας αποχώρησε από τον όμιλο Ελλάκτωρ έπειτα από την αλλαγή του μάνατζμεντ που πέτυχε η πρωτοβουλία Change4Ellaktor των αδελφών Καλλιτσάντση.

Ο κ. Κούτρας είχε συνταχθεί με το στρατόπεδο Μπόμπολα και σχεδόν αμέσως μετά τη γενική συνέλευση της Ελλάκτωρ που ανέδειξε νικήτρια την πλευρά Καλλιτσάντση, απέστειλε επιστολή με την οποία γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από τον όμιλο και παραιτείται των καθηκόντων του. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι διατήρησε τη μετοχική του συμμετοχή (άνω του 5%) στον όμιλο Ελλάκτωρ.

Χθες η μετοχή της Intrakat έκλεισε στο Χρηματιστήριο με άνοδο 24% και της Intracom με άνοδο 9,24%

Πηγή:Capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text