Αρχική | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Δελτίο της 3/12/2018

Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Δελτίο της 3/12/2018

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Δελτίο της 3/12/2018

Ισχυρή άνοδο κατά 4,68% σημείωσε σήμερα, 3/12/2018, ο Γενικός Δείκτης (ΓΔ) του Χρηματιστηρίου της Αθήνας, ο οποίος έκλεισε στις 659,72 μονάδες.Η καθαρή αξία συναλλαγών (Κύριος Πίνακας) ήταν 88,9 εκατ ευρώ  (7,5 εκατ. ευρώ ήταν οι συναλλαγές των “πακέτων”).Ο παραπάνω τζίρος θεωρείται ως υψηλός, αφού είναι μεγαλύτερος από τον Μέσο Ημερήσιο Όρο Συναλλαγών για τις 20 τελευταίες συνεδριάσεις ο οποίος υπολογίζεται σε 35,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ακόμη, είναι μεγαλύτερος και από τον Μέσο Ημερήσιο Όρο Συναλλαγών για τις 200 τελευταίες συνεδριάσεις, που είναι 48,9 εκατ. ευρώ.

Η σημερινή άνοδος είναι η μεγαλύτερη που έχει επιτευχθεί από τις 15/4/2016.

Ο Κινητός Μέσος Όρος (ΚΜΟ-200) των τιμών του ΓΔ, βρίσκεται στις 739,72 μονάδες και υποχωρεί με ρυθμό 0,83 μονάδες την ημέρα. Βρίσκεται πάνω από τον ΓΔ και η μεταξύ τους απόσταση είναι 12,16% (με βάση την τιμή του ΓΔ). Τα σήματα του “Απόλυτου Συστήματος” για τον Γενικό Δείκτη εξακολουθούν να δείχνουν “Εκτός Αγοράς” σε όλες τις παραλλαγές. (Δείτε το σχετικό αρχείο του απόλυτου συστήματος)

Εξαιρετικά ισχυρή άνοδο κατά 9,66% σημείωσε και ο Τραπεζικός Δείκτης (ΔΤΡ), ο οποίος έκλεισε στις 513,69 μονάδες. Ο Κινητός Μέσος Όρος (ΚΜΟ-200) του ΔΤΡ, βρίσκεται στις 750,75 μονάδες και υποχωρεί με ρυθμό 1,96 μονάδες την ημέρα. Βρίσκεται πάνω από τον ΓΔ και η μεταξύ τους απόσταση είναι 46,15% (με βάση την τιμή του ΔΤΡ).

(Δείτε το σχετικό αρχείο)

 

Η τιμή του ETF GREK (το οποίο, κατά κύριο λόγο, ακολουθεί τις διακυμάνσεις του Γενικού Δείκτη) σημείωσε άνοδο  κατά 1,90% και έκλεισε στα 7,51 δολάρια ΗΠΑ. Ο ΚΜΟ-200 του GREK βρίσκεται στα 9,07 δολάρια, δηλαδή η καμπύλη του ΚΜΟ-200 ημερών βρίσκεται πάνω από την καμπύλη τιμών. Τα σήματα του “Απόλυτου Συστήματος” για το ETF GREK εξακολουθούν να δείχνουν “Εκτός Αγοράς” σε όλες τις παραλλαγές. Δείτε το σχετικό αρχείο.

Διεθνείς Δείκτες:

Στον γερμανικό δείκτη DAX, όλα τα σήματα του “απόλυτου συστήματος”, εξακολουθούν να δείχνουν “εκτός αγοράς”.

Στον αμερικανικό S&P 500, τα σήματα εξακολουθούν να δείχνουν “εκτός αγοράς”, πλην όμως, σε περίπτωση που σήμερα ο δείκτης σημειώσει άνοδο, τότε θα υπάρξει ανοδική διάσπαση του ΚΜΟ-200.

(Σημείωση: Οι τιμές του DAX, αρχικά υπολογίζονται με βάση την τιμή που έχουν στις 5:30 μμ της ημέρας συγγραφής του παρόντος και διορθώνονται με τις τελικές τιμές κλεισίματος, την επόμενη εργάσιμη).

 

Δείτε το σημερινό Δελτίο για τις διεθνείς αγορές.

Τα σήματα του "απόλυτου συστήματος" σε διάφορους δείκτες, έχουν ως εξής:

Απόλυτο Σύστημα στο Γενικό Δείκτη (ΓΔ)

Απόλυτο Σύστημα στον Τραπεζικό Δείκτη (ΔΤΡ)

Απόλυτο Σύστημα στον αμερικανικό δείκτη S&P 500

Απόλυτο Σύστημα στον γερμανικό δείκτη DAX

Απόλυτο Σύστημα στο ETF GREK

Σήματα του Απόλυτου Συστήματος σε διάφορους δείκτες (συνοπτικά)

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text