Αρχική | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ | Επενδυτές Χωρίς Σύνορα | Επενδυτές Χωρίς Σύνορα: Πράξη (αγορά) στο Εκπαιδευτικό Χαρτοφυλάκιο

Επενδυτές Χωρίς Σύνορα: Πράξη (αγορά) στο Εκπαιδευτικό Χαρτοφυλάκιο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Επενδυτές Χωρίς Σύνορα: Πράξη (αγορά) στο Εκπαιδευτικό Χαρτοφυλάκιο

Πράξη Αγοράς: 5 μετοχές της 3Μ Company (Σύμβολο: ΜΜΜ), στην τιμή κλεισίματος της 11/12/2018, δηλαδή 197,46 δολάρια ΗΠΑ.
Πράξη Αγοράς: 4 μετοχές της Berkshire Hathaway (Σύμβολο: BRK-B), στην τιμή κλεισίματος της 11/12/2018, δηλαδή 202,28 δολάρια ΗΠΑ. Το Χαρτοφυλάκιο είχε (από την 23/11/2018) αγοράσει 4 μετοχές. Τώρα, αύξησε τη θέση του σε 8 και έχει συνολικό μέσο κόστος κτήσης τα 204,68 δολάρια ανά μετοχή.

Στοιχεία για την 3M Company: Μπορεί το πιο γνωστό προϊόν στους καταναλωτές να είναι το κολλώδες κίτρινο χαρτί Post-It, αλλά η 3M (MMM) προσφέρει 50.000 διαφορετικά προϊόντα σε διάφορες βιομηχανίες. Από την υγειονομική περίθαλψη, μέχρι και τον καθαρισμό οθόνων υπολογιστών. Ως εταιρία εστιασμένη στην βιομηχανική δραστηριότητα, υπάρχουν αναπόφευκτα πολλά σκαμπανεβάσματα στον κύκλο των δραστηριοτήτων της. Όμως ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στο σύνολο της οικονομίας, οι πιστοί μέτοχοί της απολαμβάνουν μερίσματα συνεχώς από το 1916.
Δείτε την εταιρική σελίδα της 3M Company.
Δείτε τη σελίδα της Wikipedia για την 3M Company.
Δείτε τη σελίδα τιμών της μετοχής (ΜΜΜ).

Στοιχεία για την εταιρία Berkshire Hathaway του Warren Buffett, μπορείτε να βρείτε στην ανακοίνωση των πράξεων της 23/11/2018. Δείτε εδώ.


(Οι πράξεις ανακοινώθηκαν χθες, καταγράφηκαν στο "εκπαιδευτικό χαρτοφυλάκιο" άμεσα, όμως -από παραδρομή- δε δημοσιεύτηκε το αιτιολογικό σημείωμα. Αυτό οφείλεται στο ότι η λειτουργία αυτού του χαρτοφυλακίου, που επενδύει στις αγορές της Αμερικής, είναι σχετικά καινούργια διαδικασία και λόγω της διαφοράς της ώρας έγινε η παράβλεψη. Θα διορθώσουμε τις εσωτερικές μας διαδικασίες ώστε να μην επαναληφθεί).

Δείτε τη σελίδα με τις πράξεις του Εκπαιδευτικού Χαρτοφυλακίου με την ονομασία "Επενδυτές Χωρίς Σύνορα". Δείτε την αποτίμηση του Χαρτοφυλακίου.

Αγοράστε το βιβλίο "Επενδυτές Χωρίς Σύνορα" του κ. Βασίλη Παζόπουλου, εκδόσεων της EuroCapital.

 

 Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text