Αρχική | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ | Επενδυτές Χωρίς Σύνορα | Επενδυτές Χωρίς Σύνορα: 12/12/2018 - Πράξη (αγορά) στο Εκπαιδευτικό Χαρτοφυλάκιο

Επενδυτές Χωρίς Σύνορα: 12/12/2018 - Πράξη (αγορά) στο Εκπαιδευτικό Χαρτοφυλάκιο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Επενδυτές Χωρίς Σύνορα: 12/12/2018 - Πράξη (αγορά) στο Εκπαιδευτικό Χαρτοφυλάκιο

Πράξη Αγοράς: 8 μετοχές της Microsoft Corporation (Σύμβολο: ΜSFT), στην τιμή κλεισίματος της 12/12/2018, δηλαδή 109,08 δολάρια ΗΠΑ.

Στοιχεία για τη Microsoft Corporation: Η Microsoft δεν είναι από τις εταιρίες που χρειάζονται συστάσεις, την γνωρίζουν όλοι. Το καλό με αυτή την εταιρία είναι πως ξέφυγε επιτέλους από τον λήθαργο που είχε πέσει επί σειρα ετών, καθώς είχε εφησυχάσει από την ηγετική θέση της στην αγορα. Υπό τον νέο CEO Satya Nadella, αναμόρφωσε την στρατηγική της και την έκανε πιο φιλόδοξη. Ενδεικτική των προθέσεων της είναι η εξαγορά της Linkedln και η είσοδος στον χώρο του clouding. Τα έσοδα της Microsoft κατανέμονται σχετικά ομοιόμορφα σε 3 τομείς: Υπηρεσίες Cloud, που περιλαμβάνουν το Azure, το οποίο κατέχει σημαντικό μερίδιο αγοράς που συνεχώς αυξάνει. Προιόντα για επιχειρήσεις και ιδιώτες, όπως το Office365 και την παιχνιδομηχανή Xbox. Και βέβαια τα Windows. Επίσης αναμένουμε ευχάριστες εκπλήξεις στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας και του Internet of Things. Ενθαρρυντικό είναι ότι στη πρόσφατη υποχώρηση των τεχνολογικών εταιριών, επέδειξε αξιοσημείωτη αντοχή.
Δείτε την εταιρική σελίδα της Microsoft Corporation (σελίδα επενδυτών).
Δείτε τη σελίδα της Wikipedia για την Microsoft Corporation.
Δείτε τη σελίδα τιμών της μετοχής (ΜSFT).


Δείτε τη σελίδα με τις πράξεις του Εκπαιδευτικού Χαρτοφυλακίου με την ονομασία "Επενδυτές Χωρίς Σύνορα". Δείτε την αποτίμηση του Χαρτοφυλακίου.

Αγοράστε το βιβλίο "Επενδυτές Χωρίς Σύνορα" του κ. Βασίλη Παζόπουλου, εκδόσεων της EuroCapital.

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text