Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | ΕΛΙΝΟΙΛ: Ξεκινά την πώληση ενεργειακών προϊόντων ενισχύοντας τα οικονομικά μεγέθη το 2019

ΕΛΙΝΟΙΛ: Ξεκινά την πώληση ενεργειακών προϊόντων ενισχύοντας τα οικονομικά μεγέθη το 2019

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΕΛΙΝΟΙΛ: Ξεκινά την πώληση ενεργειακών προϊόντων ενισχύοντας τα οικονομικά μεγέθη το 2019

Υγρά καύσιμα, ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο είναι το τρίπτυχο της ανάπτυξης της εισηγμένης ΕΛΙΝΟΙΛ που φέτος μετεξελίσσεται σε έναν πλήρη ενεργειακό όμιλο. Η παραπάνω εξέλιξη αναμένεται να  επηρεάσει θετικά τα ποσοτικά και οικονομικά μεγέθη της ΕΛΙΝΟΙΛ, από τα μέσα του 2019, διάστημα κατά το οποίο η ΕΛΙΝΟΙΛ θα ολοκληρώσει όλες τις υπολειπόμενες διαδικασίες και υποδομές, ώστε να προχωρήσει στην ανάπτυξη πωλήσεων.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, η οποία ελέγχεται από τον εφοπλιστή Σπύρο Καρνέση, και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών από πλευράς τζίρου στην Ελλάδα, ξεκινά  αυτή τη περίοδο να πωλεί μέσα από το δίκτυο της ελίν ενεργειακά προϊόντα (ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο).  Ήδη η εισηγμένη ξεκινά με μία προίκα 20.000 καταναλωτών στους οποίους διανέμει πετρέλαιο θέρμανσης ενώ θα απευθυνθεί και στους βιομηχανικούς της πελάτες.

 

Η διαρκώς αυξανόμενη εδραίωση της ΕΛΙΝΟΙΛ στην διεθνή αγορά, δημιουργεί επίσης μια σημαντική προοπτική για περαιτέρω ανάπτυξη πωλήσεων και συμφωνιών που θα κατοχυρώνουν την θέση της ΕΛΙΝΟΙΛ στις διεθνείς αγορές και θα διασφαλίσουν σημαντική κερδοφορία για το μέλλον. Παραμένει το πρόβλημα της παραβατικότητας στην εσωτ. αγορά, η οποία επηρεάζει κυρίως τον κλάδο των πρατηρίων και παράλληλα υπάρχει προβληματισμός για την πορεία των πωλήσεων στο πετρέλαιο Θέρμανσης, λόγω της μειωμένης αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, αλλά και της υποκατάστασης του από το Φυσικό Αέριο.

 

Πηγή:www.reporter.gr

 


Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text