Αρχική | Ειδήσεις | Ο ΓΔ τείνει σήμερα (Παρ, 8/22/2019) να ανακτήσει τις 650 μονάδες και να πλησιάσει και το υψηλό τριμήνου των 659 μονάδων

Ο ΓΔ τείνει σήμερα (Παρ, 8/22/2019) να ανακτήσει τις 650 μονάδες και να πλησιάσει και το υψηλό τριμήνου των 659 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

Θετική κρίνουμε την σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με μέτρια άνοδο +0,80% (στις 4.00 μμ), κάνει το ανοδικό γύρισμα μετά την χθεσινή διόρθωση και  πατά και πάλι τις 650 μονάδες πλησιάζοντας ταυτόχρονα το αγκίστρι των 654 μονάδων και το υψηλό τριμήνου των 659 μονάδων.

Μας προβληματίζουν όμως οι μικροί όγκοι (25 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και η συνεχιζόμενη διόρθωση των ευρωπαϊκών δεικτών που σήμερα συμπληρώνουν καθοδικό retracement 33% της ισχυρής ανάκαμψης Ιανουαρίου.

Εμείς διατηρούμε τις μεγάλες μετοχικές θέσεις μας και τις ενισχύουμε οριακά βάσει του αγοραστικού σήματος του στροφέα ανοδικού γυρίσματος όπως έχει παρουσιασθεί στο βιβλίο του στροφέα , εκδόσεις Eurocapital.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Εάν ο ΓΔ κλείσει θετικός κάνοντας ανοδικό γύρισμα της χθεσινής διόρθωσης, το ΤΧ θα αυξήσει τις μετοχικές του θέσεις από 80% σε περίπου 85%.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται τα 4/5 των εμπορεύσιμων μετοχών και καθοδικά το 1/5 ενώ τρεις μετοχές, οι ΜΥΤΙΛ, ΙΝΛΟΤ και ΕΛΧΑ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να χάνει χειρότερα του -3%.

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης – στροφέα – υψηλού διμήνου ή τριμήνου δίνουν σήμερα οι ΙΝΛΟΤ και ΣΕΝΕΡ ενώ τις ίδιες διασπάσεις τείνουν να κάνουν οι, ΑΡΑΙΓ,ΑΔΜΗΕ και ΕΛΠΕ.

Νέα υψηλά τριμήνου πετυχαίνουν σήμερα οι ΜΥΤΙΛ, ΙΝΛΟΤ, ΕΛΧΑ, ΓΕΚΤ, ΣΕΝΕΡ και ΙΝΤΚΑ ενώ καμία μετοχή δεν σημειώνει νέα χαμηλά τριμήνου που σημαίνει ότι η τάση είναι ή τείνει να γίνει ανοδική όπου εμείς είμαστε πρόθυμοι για αγορές και απρόθυμοι για πωλήσεις.

Ο ΔΤΡ κερδίζει αυτή τη στιγμή +1,10% ανακτώντας οριακά τις 400 μονάδες…κάτι είναι κι αυτό.

Θα επανέλθουμε την Δευτέρα κατά τις 4.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text