Αρχική | Χαρτοφυλάκια | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Δελτίο της 4/4/2019

Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Δελτίο της 4/4/2019

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Πτώση 0,59% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης (ΓΔ) του Χρηματιστηρίου κλείνοντας στις 745 μονάδες. Η συνολική αξία των συναλλαγών, έφθασε τα 40,91 εκατομμύρια ευρώ. Η καθαρή αξία των συναλλαγών είναι 37,04 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα "πακέτα" συναλλαγών έφθασαν τα 3,8 εκατ. ευρώ. Ο μέσος όρος 20 συνεδριάσεων, έφθασε τα 46,6 εκατομμυρια ενώ ο μέσος όρος 200 συνεδριάσεων έφθασε τα 37 εκατομμύρια ευρώ. Το αρνητικό κλίμα κυριάρχησε σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Παρά την θετική έκθεση της Moody's, όπου καθιστά πιστωτικά θετικό, (Credit positive), τον αναθεωρημένο νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας, το γεγονός αυτό δεν ήταν αρκετό για να στηρίξει τον Γενικό Δείκτη και να τον επαναφέρει στην άνοδο. Ο Χρηματιστηριακή αγορά, στηρίχθηκε κυρίως στα αρνητικά της ημέρας και στην είδηση που επικρατεί σήμερα για τα Ελληνικά Πετρέλαια. Η προσφορά που δεν κατατέθηκε για την ιδιωτικοποίηση του 50,1% των ΕΛΠΕ, καθώς και οι απώλειες που σημείωσε στο ταμπλό (-4,27%), ήταν ένας παράγοντας που συντηρούσε την πτώση της σημερινής συνεδρίασης.

Οι ζημίες/κέρδη των Τραπεζών ήταν οι εξής: ΕΥΡΩΒ (-1,69%), ΕΤΕ (-1,51%), ΑΛΦΑ (-3,60%), ΠΕΙΡ (+0,69%).

Ο Κινητός Μέσος Όρος (ΚΜΟ-200) του ΓΔ, βρίσκεται στις 681,09 μονάδες και υποχωρεί με ρυθμό 0,10 μονάδες την ημέρα.Ο Γενικός Δείκτης, όπως φαίνεται και στο παρακάτω διάγραμμα, βρίσκεται πάνω από τον ΚΜΟ-200 και η απόσταση μεταξύ τους είναι 8,58%. Οι ενδείξεις του Απόλυτου Συστήματος, μας διατηρούν "Εντός Αγορές" σε όλες τις παραλλαγές έκτός από τους "Εξομαλυντές" 3 και 5 ημερών.

Το εκπαιδευτικό χαρτοφυλάκιο του απόλυτο συστήματος σημείωσε πτώση κατά 1,69% .

Δείτε τη σημερινή αποτίμηση του Εκπαιδευτικού Χαρτοφυλακίου του Απόλυτου Συστήματος

Δείτε τη σημερινή αποτίμηση του Εκπαιδευτικού Χαρτοφυλακίου Σταθερών Μηνιαίων Καταβολών


Δείτε το διάγραμμα σε link

 

Από τα (μπλε) links στο κάτω μέρος του πίνακα, δείτε τα σήματα των πράξεων και την εφαρμογή των παραλλαγών του "απόλυτου συστήματος" στον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου της Αθήνας.

 

Πτώση 2,69% σημείωσε ο Τράπεζικός Δείκτης (ΔΤΡ), ο οποίος έκλεισε στις 598,49 μονάδες. Ο Κίνητός μέρος όρος (ΚΜΟ-200) του ΔΤΡ, βρίσκεται στις 578,40 μονάδες και υποχωρεί με ρυθμό 1,42 μονάδες την ημέρα. Ο ΔΤΡ βρίσκεται πάνω από τον ΚΜΟ-200 και η απόσταση τους είναι 3,36% (με βάση την τιμή του ΔΤΡ). Οι ενδείξεις του Απόλυτου Σύστηματός, μας διατηρούν "Εντός Αγοράς, σε όλες τις παραλλαγές έκτός από τους "Εξομαλυντές" 3 και 5 ημερών.(Δείτε το σχετικό αρχείο)

 Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text