Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | ΟΤΕ: Εκπνέει η προθεσμία για εθελούσια έξοδο

ΟΤΕ: Εκπνέει η προθεσμία για εθελούσια έξοδο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΟΤΕ: Εκπνέει η προθεσμία για εθελούσια έξοδο

Το απόγευμα της Παρασκευής λήγει η προθεσμία υποβολής αίτησης εθελουσίας εξόδου στον ΟΤΕ, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά των εργαζομένων.

Ειδικότερα, περισσότεροι από 600 εργαζόμενοι φέρεται να έχουν υποβάλλει αίτηση, γεγονός που ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις της διοίκησης του Ομίλου.

Βασικός λόγος της ενισχυμένης συμμετοχής είναι η ανησυχία των εργαζομένων ότι τα επόμενα προγράμματα δεν θα συγκρίνονται με το παρόν, όσον αφορά παροχές και αποζημιώσεις.

Με το τρέχον πρόγραμμα, που απευθύνεται σε περίπου 1.400 εργαζομένους του ομίλου και συγκεκριμένα σε εργαζομένους των εταιρειών ΟΤΕ, Cosmote και Γερμανός που λειτουργούν στην Ελλάδα, η πλειονότητα των συμμετεχόντων θα λάβει από 150.000 έως 250.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περασμένο έτος έκαναν χρήση ενός παρόμοιου προγράμματος εθελούσιας εξόδου περίπου 300 εργαζόμενοι.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία της εθελουσίας εξόδου από τον Όμιλο έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις της ΟΜΕ-ΟΤΕ, η οποία καταγγέλλει τη διοίκηση για «μεθοδεύσεις», υποστηρίζοντας ότι «διασπείρει ψευδείς ειδήσεις ώστε να τρομοκρατήσει τους συναδέλφους στο Α ́ πρόγραμμα της εθελούσιας και να επιτύχει τη μεταφορά του έργου φυσικής φύλαξης σε outsourcing».

 

Πηγή: reporter.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text