Αρχική | Χαρτοφυλάκια | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Δελτίο της 9/4/2019

Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Δελτίο της 9/4/2019

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Πτώση 0,06% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης (ΓΔ) του Χρηματιστηρίου κλείνοντας στις 753,16 μονάδες. Η συνολική αξία των συναλλαγών, ήταν αρκετά υψηλή κατά την σημερινή συνεδρίαση και έφθασε τα 73,25 εκατομμύρια ευρώ. Η καθαρή αξία των συναλλαγών είναι 70,4 εκατομμύρια ευρώ,, ενώ τα "πακέτα" συναλλαγών ήταν 2,8 εκατομμύρια ευρώ. Η καθαρή αξία των συναλλαγών ξεπερνάει τον μέσο όρο 20 συνεδριάσεων, που έφθασε τα 47,9 εκατομμυρια καθώς και το μέσο όρο 200 συνεδριάσεων, που έφθασε τα 37,2 εκατομμύρια ευρώ.
Αρκετά εναλλαγές "χρώματος", υπήρξαν στην σημερινή συνεδρίαση, με τον Γενικό Δείκτη εν τέλη να κλείνει αρνητικός με σταθεροποιημένες απώλειες. Η Χρήματιστηριακή Αγορά, δείχνει την δυναμική της καθώς κρατήθηκε πάνω από τις 750 μονάδες, με επόμενο στόχο τις 760. Στο κλάδο των τραπεζών, παρ' όλη την θετική εξέλιξη τους και τις νέες τιμές στόχου που ανακοίνωσε η Alpha Finance, τα short funds ενισχύουν τις επιθέσεις τους αυξάνοντας τις θέσεις τους κατά τον τραπεζών, με στόχο να αντισταθμίσουν τις απώλειες τους.

Οι ζημίες/κέρδη των τραπεζικών μετοχών ήταν οι εξής: ΕΥΡΩΒ (-1,35%), ΕΤΕ (-0,27%), ΑΛΦΑ (+3,14%), ΠΕΙΡ (+2,83%).

Ο Κινητός Μέσος Όρος (ΚΜΟ-200) του ΓΔ, βρίσκεται στις 680,85 μονάδες και υποχωρεί με ρυθμό 0,09 μονάδες την ημέρα.Ο Γενικός Δείκτης, όπως φαίνεται και στο παρακάτω διάγραμμα, βρίσκεται πάνω από τον ΚΜΟ-200 και η απόσταση μεταξύ τους είναι 9,60%. Οι ενδείξεις του Απόλυτου Συστήματος, μας διατηρούν "Εντός Αγορές" σε όλες τις παραλλαγές έκτός από τους "Εξομαλυντές" 3 και 5 ημερών.

Το εκπαιδευτικό χαρτοφυλάκιο του απόλυτο συστήματος σημείωσε άνοδο κατά 0,38% .

Δείτε τη σημερινή αποτίμηση του Εκπαιδευτικού Χαρτοφυλακίου του Απόλυτου Συστήματος

Δείτε τη σημερινή αποτίμηση του Εκπαιδευτικού Χαρτοφυλακίου Σταθερών Μηνιαίων Καταβολών


Δείτε το διάγραμμα σε link

 

Από τα (μπλε) links στο κάτω μέρος του πίνακα, δείτε τα σήματα των πράξεων και την εφαρμογή των παραλλαγών του "απόλυτου συστήματος" στον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου της Αθήνας.

 

Άνοδο 1,39% σημείωσε ο Τράπεζικός Δείκτης (ΔΤΡ), ο οποίος έκλεισε στις 629,69 μονάδες. Ο Κίνητός μέρος όρος (ΚΜΟ-200) του ΔΤΡ, βρίσκεται στις 574,28 μονάδες και υποχωρεί με ρυθμό 1,39 μονάδες την ημέρα. Ο ΔΤΡ βρίσκεται πάνω από τον ΚΜΟ-200 και η απόσταση τους είναι 8,80% (με βάση την τιμή του ΔΤΡ). Οι ενδείξεις του Απόλυτου Σύστηματός, μας διατηρούν "Εντός Αγοράς, σε όλες τις παραλλαγές έκτός από τους "Εξομαλυντές" 3 και 5 ημερών.(Δείτε το σχετικό αρχείο)

 

Διαγράμματα Χαρτοφυλακίων

Χαρτοφυλάκιο Απόλυτου συστήματος

 

Χαρτοφυλάκιο Σταθερών Καταβολών

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text