Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Folli Follie: Νέα καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 2017

Folli Follie: Νέα καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 2017

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Folli Follie: Νέα καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 2017

Και νέα καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση της αναμορφωμένης ετήσιας οικονομικής έκθεσης για τη χρήση που έληξε στις 31.12.2017 προαναγγέλλει η διοίκηση της Folli Follie. Αυτή τη φορά όπως "εκτιμά" τα στοιχεία θα δημοσιοποιηθούν έως τις 15 Ιουλίου 2019. Ήτοι σε δυόμιση μήνες από σήμερα και ενάμιση χρόνο μετά τη λήξη της χρήσης.

Σε ανακοίνωσή της η Folli Follie σημειώνει πως τη Μεγάλη Δευτέρα έλαβε χώρα συνάντηση της Επιτροπής Ελέγχου, καθώς και μελών της Διοίκησης της Εταιρείας, με την ελεγκτική εταιρεία PwC κατά την οποία έγινε αμοιβαία ενημέρωση σχετικά με την πορεία του ελέγχου της PwC.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Folli Follie έχει ως εξής:

"Η εταιρεία με την επωνυμία "Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία" και τον διακριτικό τίτλο "FF Group” (εφεξής η "Εταιρεία"), ανταποκρινόμενη σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σε  συνέχεια της από 16.4.2019 ανακοινώσεώς της, παρέχει στο επενδυτικό κοινό την ακόλουθη πρόσθετη ενημέρωση:

Έλαβε χώρα συνάντηση της Επιτροπής Ελέγχου, καθώς και μελών της Διοίκησης της Εταιρείας, με την ελεγκτική εταιρεία PwC, την Δευτέρα, 22.4.2019, κατά την οποία έγινε αμοιβαία ενημέρωση σχετικά με την πορεία του ελέγχου της PwC.

Η Εταιρεία εκτιμά, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες, ότι η δημοσίευση της αναμορφωμένης ετήσιας οικονομικής έκθεσης για την χρήση που έληξε στις 31.12.2017 (με την έννοια του άρθρου 4 του Ν. 3556/2007) αναμένεται να λάβει χώρα μέχρι τις 15 Ιουλίου 2019.

Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται από την Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Κατάχρηση της Αγοράς (EΕ) 596/2014 (MAR) και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Περιέχει πληροφόρηση που εμπίπτει στην έννοια της προνομιακής πληροφορίας για τους σκοπούς του άρθρου 7 του MAR. Για τους σκοπούς του MAR και του άρθρου 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1055 της Επιτροπής, το υπεύθυνο πρόσωπο για την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης για λογαριασμό της Εταιρείας είναι η κ. Μανταλένα Κασιδιαροπούλου, του Τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων.

Πηγή:www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text