Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | O ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Μεγ. Πέμπτη, 25.4.2019) να κατασκευάζει βάση - παγίωση στο στενό οριζόντιο κανάλι των περίπου 770-780 μονάδων

O ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Μεγ. Πέμπτη, 25.4.2019) να κατασκευάζει βάση - παγίωση στο στενό οριζόντιο κανάλι των περίπου 770-780 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

Μικρής σημασίας θεωρούμε την σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να κινείται με μικρή μεταβλητότητα (+-0,30%, και αυτή τη στιγμή 4.00 μμ, στις 771 μονάδες) και μικρό τζίρο (30 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) στο στενό trading range των 768-780 μονάδων .

Ακολουθούμε την λογική των καναλιών : Οσο ο ΓΔ θα κινείται εντός του καναλιού των 768-780 μονάδων, η αγορά θα βρίσκεται σε ισορροπία ευνοική για περαιτέρω άνοδο με το αναφερθέν κανάλι να λειτουργήσει σαν εφαλτήριο για ένα ανοδικό κύμα προς τις 800 μονάδες. Αν ο ΓΔ κλείσει πάνω από τις 780 μονάδες, τότε το σενάριο για τις 800 μονάδες θα είναι πολύ πιθανό ενώ αν κλείσει κάτω των 768 μονάδων, το σενάριο αυτό αναβάλλεται ή και ενδεχομένως να προκύψει μεσοπρόθεσμη καθοδική τάση.

Προς το παρόν ο ΓΔ κινείται εντός του καναλιού, οπότε εμείς θα είμαστε σε αναμονή ή σε ανάπαυλα (στο κλίμα των εορταστικών ημερών).

Μετοχές

Ισαριθμούν αυτή τη στιγμή οι ανοδικές και οι καθοδικές μετοχές ενώ μόνον μια μετοχή, η ΜΙΓ, σημειώνει μεγάλη μεταβολή πέραν του +-3%, δείχνοντας ότι η σημερινή συνεδρίαση είναι ανάπαυλας.

Η πιο εντυπωσιακή μετοχή της ημέρας είναι η ΜΙΓ με την μεγαλύτερη άνοδο, +8%, με μεγάλους όγκους αλλά συνεχίζει και αυτή να κινείται σε trading rangde.

Η σημερινή ανοδική αντίδραση της ΔΕΗ μετά από δυο έντονα πτωτικές συνεδριάσεις sell-off  δεν μας εντυπωσιάζει καθόλου, ούτε στην ποσοστιαία άνοδο +3,40%, ούτε στους όγκους, 4 εκατ μέχρις στιγμης.

Τα νέα υψηλά έτους  είναι μειωμένα και σήμερα, 3 μετοχές, οι ΜΠΕΛΑ, ΠΡΟΦ και ΟΛΠ, όπως ήταν και χθες (οι ίδιες μετοχές). Η γενική ανοδική αγορά συνεχίζεται αλλά με ασθενέστερο ρυθμό.

Θα επανέλθουμε την Τρίτη του Πάσχα, ελπίζουμε πριν το κλείσιμο.

Ο Δημ Δημόπουλος, σας εύχεται Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text