Αρχική | Χαρτοφυλάκια | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Δελτίο της 2/5/2019

Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Δελτίο της 2/5/2019

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Απόλυτο σύστημα συναλλαγών -  Δελτίο της 2/5/2019

Άνοδο 0,25% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης (ΓΔ) του Χρηματιστηρίου κλείνοντας στις 775,16 μονάδες. Η συνολική αξία των συναλλαγών, ήταν 45,20 εκατομμύρια ευρώ. Η καθαρή αξία των συναλλαγών ήταν 42,09 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα "πακέτα" συναλλαγών ήταν 3,01 εκατομμύρια ευρώ. Ο μέσος όρος 20 συνεδριάσεων έφθασε τα 52,8 εκατομμυρια, ενώ ο μέσος όρος 200 συνεδριάσεων έφθασε τα 38,4 εκατομμύρια ευρώ.

Η σημερινή συνεδρίαση ήταν ήπια ανοδική, με τον Γενικό Δείκτη να σταθεροποιείται στις 775 μονάδες. Στην στήριξη του δείκτη βοήθησαν η μετοχή της ΔΕΗ (+3,17%), η οποία κινήθηκε θετικά προσπαθώντας να αντισταθμίσει τις απώλειες της με τον οίκο Standard & Poor’s να αναφέρει ότι η εταιρία δεν διατρέχει κίνδυνο ως προς την βιωσιμότητα της και η μετοχή της Coca-Cola (+2,13%), η οποία ανακοίνωσε έκτακτο μέρισμα 2 ευρώ. Επίσης υποστηρικτικό είναι το γεγονός, ότι σε ανάλυση της η Moody’s χαρακτηρίζει “πιστωτικά θετικό” το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας. Εν τέλη, η δυναμική της αγοράς θα φανεί στις επόμενες εβδομάδες καθώς τα χαρτοφυλάκια θα επιστρέψουν στην κανονικότητα, ύστερα από την πασχαλινή περίοδο, με νέες στρατηγικές ενόψει της προεκλογικής περιόδου.

Με μικτά πρόσημα έκλεισαν οι τραπεζικές μετοχές: ΕΥΡΩΒ (+1,14%), ΕΤΕ(+0,15), ΑΛΦΑ(-1,45%), ΠΕΙΡ(-1,77%)

Ο Κινητός Μέσος Όρος (ΚΜΟ-200) του ΓΔ, βρίσκεται στις 681,83 μονάδες και αυξάνεται με ρυθμό 0,10 μονάδες την ημέρα.Ο Γενικός Δείκτης, όπως φαίνεται και στο παρακάτω διάγραμμα, βρίσκεται πάνω από τον ΚΜΟ-200 και η απόσταση μεταξύ τους είναι 12,04%. Οι ενδείξεις του Απόλυτου Συστήματος, μας διατηρούν "Εντός Αγορές" σε όλες τις παραλλαγές.

Πτώση 0,05% σημείωσε ο Τράπεζικός Δείκτης (ΔΤΡ), ο οποίος έκλεισε στις 638,25 μονάδες. Ο Κίνητός μέρος όρος (ΚΜΟ-200) του ΔΤΡ, βρίσκεται στις 561,45 μονάδες και υποχωρεί με ρυθμό 1,01 μονάδες την ημέρα. Ο ΔΤΡ βρίσκεται πάνω από τον ΚΜΟ-200 και η απόσταση τους είναι 12,03% (με βάση την τιμή του ΔΤΡ). Οι ενδείξεις του Απόλυτου Σύστηματός, μας διατηρούν "Εντός Αγοράς, σε όλες τις παραλλαγές έκτός από τους "Εξομαλυντές" 3 και 5 ημερών.(Δείτε το σχετικό αρχείο)

Το εκπαιδευτικό χαρτοφυλάκιο του απόλυτο συστήματος σημείωσε πτώση κατά 0,56%.

Δείτε τη σημερινή αποτίμηση του Εκπαιδευτικού Χαρτοφυλακίου του Απόλυτου Συστήματος

Δείτε τη σημερινή αποτίμηση του Εκπαιδευτικού Χαρτοφυλακίου Σταθερών Μηνιαίων Καταβολών

 

 

 

Δείτε το διάγραμμα σε link

 

Από τα (μπλε) links στο κάτω μέρος του πίνακα, δείτε τα σήματα των πράξεων και την εφαρμογή των παραλλαγών του "απόλυτου συστήματος" στον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου της Αθήνας.


Διαγράμματα Χαρτοφυλακίων

Χαρτοφυλάκιο Απόλυτου συστήματος

 

Χαρτοφυλάκιο Σταθερών Καταβολών

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text