Αρχική | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡA | Το Ημερήσιο Δελτίο Τιμών του eurocapital.gr

Το Ημερήσιο Δελτίο Τιμών του eurocapital.gr

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Το Ημερήσιο Δελτίο Τιμών του eurocapital.gr

Το Ημερήσιο Δελτίο Τιμών του eurocapital.gr είναι μία περισσότερο εύχρηστη μορφή του Ημερησίου Δελτίου Τιμών του Χρηματιστηρίου της Αθήνας. Αντλεί τα στοιχεία του απ' αυτό, τα επεξεργάζεται και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα, μέσω συνδέσμων, άντλησης περισσότερων πληροφοριών για την κάθε εταιρία.

Στο Ημερήσιο Δελτίο Τιμών του eurocapital.gr πέραν των άλλων, παρουσιάζονται πληροφορίες όπως: ποιές μετοχές διαπραγματεύονται κάτω από την ονομαστική τους αξία, τα ανά μετοχή κέρδη, η πρόβλεψη για τα κέρδη του 2018, τα μερίσματα των τεσσάρων τελευταίων ετών. Παράλληλα υπάρχουν και συγκεντρωτικά στοιχεία διαφόρων μεγεθών.

Στους συνδέσμους που συνοδεύουν το Ημερήσιο Δελτίο Τιμών, κάποιος μπορεί να συνδεθεί με τη σελίδα της “Ενημέρωσης των Επενδυτών” από το site κάθε εταιρίας, με τη σελίδα κάθε εταιρίας στο site του Χρηματιστηρίου, με τη σελίδα του διαγράμματος της τιμής της μετοχής και τις εταιρικές ειδήσεις από το capital.gr, αλλά και με τη σελίδα της κάθε εταιρίας στο eurocapital.gr.

Το Ημερήσιο Δελτίο Τιμών, προς το παρόν θα ενημερώνεται κάθε Δευτέρα (με τα στοιχεία της προηγούμενης Παρασκευής) και κάθε Πέμπτη (με τα στοιχεία της Τετάρτης).

Δείτε το Ημερήσιο Δελτίο Τιμών του eurocapital.gr.

Δείτε και κατεβάστε, σε μορφή PDF, το επίσημο Ημερήσιο Δελτίο Τιμών του Χρηματιστηρίου της Αθήνας.

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text