Το χαρτοφυλάκιο των σταθερών μηνιαίων καταβολών

14 Οκτωβρίου 2020, 07:00 | Χ&Α - 221

Την 1η Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 22η κατάθεση των € 200, στο “Χαρτοφυλάκιο μηνιαίων καταβολών”. Μαζί με τα κέρδη που έχει πετύχει, η αποτίμηση του χαρτοφυλακίου φτάνει πλέον στο ποσό των € 4564,71 Το ποσό αυτό είναι πλέον αρκετά ικανοποιητικό, ώστε να κινείται με σχετική άνεση και να πετύχει αξιόλογα κέρδη κατά το επόμενο “κύριο σήμα” εισόδου.  Δείτε την εξέλιξή του στο παρακείμενο διάγραμμα.

Τα σήματα του “απόλυτου συστήματος” για κατ’ ιδίαν μετοχές

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα σήματα του “απόλυτου συστήματος” επί συγκεκριμένων μετοχών. Προς το παρόν, η παρακολούθηση μπορεί να γίνει μόνον για τις μετοχές που κατά καιρούς έχουμε επιλέξει για το χαρτοφυλάκιό μας (δείτε εδώ). Εντός του Οκτωβρίου, η παρακολούθηση θα επεκταθεί για το σύνολο των μετοχών. Η εφαρμογή παρακολούθησης συνοδεύεται από αναλυτικές επεξηγήσεις (εδώ).

(*) Κύριο σήμα: Στο εξής, θα ονομάζουμε ως “κύριο σήμα”, κάθε σήμα που προκύπτει με βάση την παραδοσιακή αρχική μέθοδο του απόλυτου συστήματος (αυτή που περιγράφει το βιβλίο του συστήματος, δηλαδή όταν ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται πάνω από την καμπύλη του ΚΜΟ-200 ή αυτό με το οποίο κάνουμε πράξη με το 100% του κεφαλαίου) και ως “δευτερεύον σήμα”, αυτό που προκύπτει όταν ο ΓΔ βρίσκεται κάτω από την καμπύλη του ΚΜΟ-200 ή αυτό με βάση το οποίο κάνουμε πράξη με το 50% του κεφαλαίου.

Δείτε το διάγραμμα διαδραστικά εδώ.
Επιστροφή στα περιεχόμενα
Δείτε τους συνδέσμους για παλαιότερα τεύχη (εδώ)
Δείτε την ύλη των παλαιότερων τευχών (εδώ)