Επενδυτική Εκπαίδευση

13 Απριλίου 2021, 13:25 | Χ&Α - 227

Επενδυτική Εκπαίδευση

Επενδυτικά σεμινάρια - Μηνιαίες επενδυτικές συναντήσεις

Ένας από τους στόχους που είχαμε κατά την επανέκδοση του περιοδικού (άνοιξη του 2018), ήταν να συνδυάσουμε την επενδυτική ενημέρωση, με την επενδυτική εκπαίδευση. Και ξεκινήσαμε μία σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων προς τα τέλη του 2019.

Η δραστηριότητά μας αυτή υπήρξε “θύμα” της πανδημίας, από τις αρχές του 2020. Στη συνέχεια, η αναμονή του τέλους της πανδημίας και των επαναλαμβανόμενων περιοριστικών μέτρων, αλλά και η γενικότερη αναστάτωση που προκλήθηκε στη λειτουργία μας από τα “λοκντάουν” και την εξ αποστάσεως εργασία, οδήγησαν τα επενδυτικά σεμινάρια, σε δεύτερη προτεραιότητα.

Καθώς όμως θεωρούμε ότι αυτά είναι κομβικά για τη λειτουργία μας και τη διάδοση των επενδυτικών μηνυμάτων μας, έστω και με καθυστέρηση, προχωρούμε στην πραγματοποίησή τους μέσω του διαδικτύου. Από την εξέλιξή τους κατά τους επόμενους μήνες, θα αποφασίσουμε εάν, στο μέλλον, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων, ή θα πραγματοποιούνται στους κανονικούς τους, συγκεκριμένους, χώρους.

Οι σεμιναριακές εκδηλώσεις θα είναι δύο ειδών:

α) Εκπαιδευτικά σεμινάρια, διάρκειας 3 έως 4 ωρών, τα οποία θα διεξάγονται μία φορά κάθε μήνα, με κάθε φορά, διαφορετικό εκπαιδευτικό θέμα. Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαΐου 2021, από την 3:00 μμ έως την 6:00 μμ, ενώ το τμήμα 6:00 μμ - 7:00 μμ, θα συζητηθούν ερωτήσεις των παρευρισκομένων. Το θέμα του πρώτου σεμιναρίου θα είναι: Η συμπεριφορά των μετοχών στο Χρηματιστήριο - Τρόποι εισήμανσης των κερδοφόρων.

Θα ακολουθήσουν σεμινάρια σε όλους τους επόμενους μήνες, πλην του Αυγούστου.

β) Επενδυτικές συναντήσεις, διάρκειας 2 ωρών, τα οποία θα διεξάγονται την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα, από την 6:30 μμ έως την 8:30 μμ.
Το θέμα κάθε μηνιαίας συνάντηση θα είναι η ανασκόπηση του μήνα, η αναφορά και η συζήτηση επί των βασικών εξελίξεων, οι επενδυτικές προτάσεις και οι προσδοκίες για το μήνα που θα ακολουθήσει. Παράλληλα, θα δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα επενδυτών, που έχουν σταλεί πριν από τη συνάντηση.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν κάθε μήνα, πλην του Ιουλίου.
Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021, στις 6:30 μμ. Το βασικό θέμα της συνάντησης θα είναι η αναφορά στα αποτελέσματα των εταιριών και οι εντυπώσεις που αποκομίστηκαν από τις ενημερώσεις των αναλυτών ή τις γενικές συνελεύσεις.
Κάθε ερώτημα που αφορά στην εφαρμογή του “απόλυτου συστήματος”, σε εισηγμένες εταιρίες, ή σε οικονομικές εξελίξεις, θα πρέπει να σταλεί με email, έως τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2021.

Το κόστος των σεμιναριακών εκδηλώσεων θα είναι € 25 για κάθε συμμετέχοντα. Οι συνδρομητές του ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ, δικαιούνται ένα δωρεάν σεμινάριο κάθε έτος και έκπτωση 25% σε κάθε επόμενο που θα παρακολουθήσουν εντός του έτους. Ο κάθε συνδρομητής που θέλει να χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης, θα πρέπει να το κάνει εντός του δωδεκαμήνου της συνδρομής του.
Λόγω της μη πραγματοποίησης σεμιναρίων κατά το 2020, οι συνδρομητές αυτής της περιόδου, δικαιούνται το δωρεάν σεμινάριο του έτους 2020. Αυτό ισχύει και για τους συνδρομητές του έτους 2020, οι οποίοι επέλεξαν να μην ανανεώσουν για το επόμενο έτος.

Το κόστος των μηνιαίων “επενδυτικών συναντήσεων” θα είναι € 15 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα. Οι συνδρομητές του ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ, δικαιούνται έκπτωση 33% (τελική τιμή: € 10).

Ο ανώτατος αριθμός θέσεων σε κάθε σεμινάριο ή επενδυτική συνάντηση θα είναι 20 άτομα.

Τα κουπόνια που εκδίδονται σε κάθε αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα της EuroCapital  για την αγορά συνδρομών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την “αγορά” θέσεων στα σεμινάρια και στις μηνιαίες επενδυτικές συναντήσεις.



Επιστροφή στα περιεχόμενα (εδώ)