5 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 10 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

22 Απριλίου 2021, 10:43 | Χ&Α - Επικαιρότητα

5 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 10 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Με βάση τις τιμές της χθεσινής συνεδρίασης, πέντε μετοχές, η CENER, η ΝΑΥΠ, η ΙΝΤΚΑ, η ΕΥΔΑΠ και η ΕΛΣΤΡ, πέτυχαν νέο υψηλό 52 εβδομάδων, ενώ καμία μετοχή δεν διαμόρφωσε νέο χαμηλό 52 εβδομάδων. Για την CENER, πραγματοποιείτε υψηλό μετά από αρκετές εβδομάδες, καθώς καταγράφηκε τελευταία φορά στον πίνακα την 31/3/2021, ενώ νωρίτερα μέσα στον Μάρτιο είχε καταγράψει ακόμα 8 νέα υψηλά. Για την ΝΑΥΠ, την ΕΥΔΑΠ και την ΕΛΣΤΡ, σημειώνεται το δεύτερο συνεχόμενο νέο υψηλό. Συγκεκριμένα η ΝΑΥΠ, είχε ξανα εμφανιστεί τελευταία φορά την 18/1/2021, ενώ η ΕΥΔΑΠ έχει εμφανιστεί άλλες 9 φορές το τελευταίο δίμηνο και η ΕΛΣΤΡ άλλες 10 φορές. Η ΙΝΤΚΑ, στο αντίστοιχο διάστημα έχει σημειώσει συνολικά 14 νέα υψηλά 52 εβδομάδων.
Δείτε την καθημερινή εξέλιξη των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων, εδώ.

Στον πίνακα με τα νέα υψηλά/χαμηλά 20 ημερών, με βάση τις χθεσινές τιμές, 10 μετοχές πέτυχαν νέο υψηλό 20 ημερών και 9 μετοχές σημείωσαν χαμηλό 20 ημερών.Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά βραχυπρόθεσμα για να υποδείξουν την ανοδική τάση, όμως αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για έναν επενδυτή που παρακολουθεί καθημερινά τα στοιχεία, καθώς έτσι μπορεί να αντιληφθεί την κίνηση της μετοχής. Από τον πίνακα με τις καταγεγραμμένες μετοχές, παρατηρούμε ότι η ΕΝΤΕΡ, η ΑΑΑΠ, η ΕΛΣΤΡ και ΕΥΔΑΠ, πέτυχαν δύο συνεχόμενα νέα υψηλά, ενώ με 4 συνεχόμενα νέα υψηλά 20 ημερών εμφανίζεται η ΝΑΥΠ. Αντίθετα, με 3 συνεχόμενα νέα χαμηλά 20 ημερών εμφανίζεται η ΕΛΛ και η ΙΑΤΡ.
Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των νέων υψηλών/χαμηλων 20 ημερών καθημερινα. Δείτε εδώ.