21 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 22 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

27 Απριλίου 2021, 10:34 | Χ&Α - Επικαιρότητα

21 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 22 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Σύμφωνα με τις τιμές της χθεσινής συνεδρίασης, ο Γενικός Δείκτης και ακόμα 21 μετοχές, διαμόρφωσαν νέο υψηλό 52 εβδομάδων, ενώ καμία μετοχή δεν διαμόρφωσε νέο χαμηλό 52 εβδομάδων. Πολλές από τις μετοχές που σημείωσαν νέο υψηλό, έχουν εμφανιστεί στον πίνακα περισσότερες από 10 φορές τον τελευταίο μήνα. Αξίζει να επισημάνουμε την CENER, που πέτυχε το τέταρτο συνεχόμενο νέο υψηλό 52 εβδομάδων, στην συνέχεια με τρία νέα συνεχόμενα υψηλά εμφανίζεται η ΑΛΦΑ, η ΙΚΤΙΝ και η ΚΟΡΔΕ.  Η μετοχή ΤΡΑΣΤΟΡ, να σημειώσουμε πως εμφανίζεται για πρώτη φορά με νέο υψηλό 52 εβδομάδων, καθώς τελευταία φορά που καταγράφηκε στον πίνακα ήταν την 19/10/2020, με νέο χαμηλό 52 εβδομάδων.
Δείτε την καθημερινή εξέλιξη των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων, εδώ.

Στον πίνακα με τα νέα υψηλά/χαμηλά 20 ημερών, με βάση τις χθεσινές τιμές, 22 μετοχές πέτυχαν νέο υψηλό 20 ημερών και 2 μετοχές σημείωσαν χαμηλό 20 ημερών.Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά βραχυπρόθεσμα για να υποδείξουν την ανοδική τάση, όμως αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για έναν επενδυτή που παρακολουθεί καθημερινά τα στοιχεία, καθώς έτσι μπορεί να αντιληφθεί την κίνηση της μετοχής. Από τον πίνακα με τις καταγεγραμμένες μετοχές, παρατηρούμε ότι με τέσσερα συνεχόμενα νέα υψηλά 20 ημερών, εμφανίζεται η CENER και με τρία νέα συνεχόμενα υψηλά εμφανίζεται η ΑΛΦΑ, η ΕΛΓΕΚ, η ΙΚΤΙΝ, η ΚΟΡΔΕ και η ΜΟΥΖΚ.
Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των νέων υψηλών/χαμηλων 20 ημερών καθημερινα. Δείτε εδώ.