6 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 7 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

27 Μαϊου 2021, 11:16 | Χ&Α - Επικαιρότητα

6 μετοχές με νέα “υψηλά 52 εβδομάδων” και 7 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

Σύμφωνα με τις τιμές της χθεσινής συνεδρίασης, 6 μετοχές, οι ΑΒΑΞ, ΕΣΥΜΒ, ΛΕΒΠ, ΝΑΚΑΣ, ΡΕΒΟΙΛ και ΧΑΙΔΕ, πέτυχαν νέο υψηλό 52 εβδομάδων, ενώ καμία μετοχή δεν διαμόρφωσε νέο χαμηλό 52 εβδομάδων. Από τις 6 μετοχές, η ΝΑΚΑΣ και η ΛΕΒΠ, εμφανίζονται πρώτη φορά στον πίνακα με νέο υψηλό 52 εβδομάδων, από την 14/9/2020 όπου καταγράφουμε τα στοιχεία. Για την ΑΒΑΞ, αυτό είναι το τρίτο νέο υψηλό που πετυχαίνει μέσα στον μήνα Μάιο ενώ από την αρχή του έτους έχει σημειώσει 18 νέα υψηλά. Για την ΕΣΥΜΒ, αυτό είναι το δεύτερο νέο υψηλό μέσα στον μήνα και το 10 από την αρχή του έτους. Για την ΡΕΒΟΙΛ, αυτό είναι το τέταρτο υψηλό, ενώ μέσα στο έτος έχει σημειώσει 18 νέα υψηλά και τέλος η ΧΑΙΔΕ σημειώνει το δεύτερο νέο υψηλό 52 εβδομάδων της.
Κατά τον μήνα Μάιο, νέο χαμηλό 52 εβδομάδων, έχουν διαμορφώσει οι μετοχές, ΑΤΤ, ΒΑΡΝΗ και ΛΑΜΨΑ.
Δείτε την καθημερινή εξέλιξη των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων, εδώ.

Στον πίνακα με τα νέα υψηλά/χαμηλά 20 ημερών, με βάση τις χθεσινές τιμές, 7 μετοχές πέτυχαν νέο υψηλό 20 ημερών και 9 μετοχές σημείωσαν χαμηλό 20 ημερών.Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά βραχυπρόθεσμα για να υποδείξουν την ανοδική τάση, όμως αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για έναν επενδυτή που παρακολουθεί καθημερινά τα στοιχεία, καθώς έτσι μπορεί να αντιληφθεί την κίνηση της μετοχής. Από τον πίνακα με τις καταγεγραμμένες μετοχές, παρατηρούμε ότι με τρία συνεχόμενα νέα υψηλά 20 ημερών, εμφανίζεται η ΝΑΚΑΣ και με δύο νέα συνεχόμενα χαμηλά 20 ημερών εμφανίζεται η ΕΛΧΑ και ΜΠΕΛΑ.
Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των νέων υψηλών/χαμηλων 20 ημερών καθημερινα. Δείτε εδώ.