Δελτία Τύπου Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

16 Ιουνίου 2021, 08:40 | Χ&Α - 229

Δελτία Τύπου Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Κατά το διάστημα από την έκδοση του προηγούμενου τεύχους (13/4/2021) έως και την 11/6/2021, εκδόθηκαν τα παρακάτω Δελτία Τύπου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, όπου αποφασίστηκαν:

 

-Η έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας COSTAMARE PARTICIPATIONS PLC για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή για διαπραγμάτευση άυλων, κοινών, ανώνυμων ομολογιών της στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος της ρυθμιζόμενης αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου και την εγγύηση της COSTAMARE INC.

 

- Η έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ για τη δημόσια προσφορά νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών, με δικαίωμα ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

 

- Η επιβολή προστίμου συνολικού ύψους €40.000 στον κ. Αντώνιο Καράτζη, για παράβαση, λόγω αγοράς μετοχών της εταιρίας ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ στις 5/11/2019.

 

- Η επιβολή προστίμου ύψους €40.000 στην εταιρία ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕΠΕΥ για παράβαση, σχετικά με το σύστημα εσωτερικού ελέγχου της εταιρίας.

 

- Η επιβολή προστίμου ύψους €30.000 στον κ. Βενιανάκη Κωνσταντίνο, για παροχή επενδυτικών υπηρεσιών κατά παράβαση.

 

-Η έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ PROFIL A.E. για τη δημόσια προσφορά νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών, με δικαίωμα ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφισταμένων μετόχων και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά.

 

-Η έγκριση της αίτησης αναγνώρισης του Ελληνικού Συμβουλίου Εταιρικής Διακυβέρνησης ως Εθνικού Φορέα Εγνωσμένου Κύρους για την έκδοση Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4706/2020.

 

-Η επέκταση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας CAPITAL Χρηματιστηριακή Α.Ε. Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών ως προς την παροχή της επενδυτικής υπηρεσίας της εκτέλεσης εντολών για λογαριασμό πελατών και την παρεπόμενη υπηρεσία της φύλαξης και διαχείρισης χρηματοπιστωτικών μέσων για λογαριασμό πελατών.

 

-Η διαγραφή των μετοχών της εταιρίας FORTHNET Α.Ε. από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 παρ. 5 του ν.3371/2005, κατόπιν αιτήματος της εταιρίας.

Δείτε εδώ τα Δελτία Τύπου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Επιστροφή στα περιεχόμενα, εδώ.