Ο ΓΔ προσπαθεί σήμερα (Τρίτη.10.8.21) να ανακτήσει τις 900 μονάδες πού είχε κερδίσει για μια μέρα, την Πέμπτη, 5.8.2021

10 Αυγούστου 2021, 16:00 | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση

Ενθαρρυντική είναι η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με μικρή άνοδο (+0,50%, στις 897 μονάδες, στις 3.50 μμ) και με πολύ μικρό τζίρο (30 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο), πλησιάζει παρά 3 μονάδες ή 0,33%, το ψυχολογικό επίπεδο των 900 μονάδων το οποίο αν ανακτήσει σε τιμές κλεισίματος, θα ενισχυθούν οι θετικές προσδοκίες των επενδυτών με συνέπεια να δούμε σύντομα νέα υψηλά έτους, όπως έχουν κάνει πολλά ξένα χρηματιστήρια.

Διατηρούμε λοιπόν την αισιοδοξία μας και τις υψηλές μετοχικές μας θέσεις.

Εμφάνιση Καταγραφή.PNG

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το κατά 93% με μετοχές ΤΧ δεν θα κάνει πράξεις σήμερα. Κατ εξαίρεση, εάν ο ΜΥΤΙΛ κλείσει πάνω από τα 15,85 ευρώ, θα αγοράσουμε 400 τεμάχια από αυτή την μετοχή.

Μετοχές

Ανοδικό είναι αυτή τη στιγμή το πλάτος της αγοράς με τα 2/3 των μετοχών να κινούνται θετικά ενώ 5 μετοχές, οι ΦΡΙΓΟ, ΒΥΤΕ, ΒΙΟΣΚ, ΙΝΛΟΤ και ΣΕΝΕΡ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να χάνει περισσότερο του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : είναι η υπό επιτήρηση ΦΡΙΓΟ που πετυχαίνει νέο υψηλό έτους με μεγάλη άνοδο περίπου 10% και μεγάλους όγκους περίπου 1,4 εκατ τεμαχίων. Εξ ίσου ενδιαφέρουσα, πολύ περισσότερο από θεμελιακής άποψης, είναι η ΒΥΤΕ που σημειώνει και αυτή νέο υψηλό έτους με μεγάλη άνοδο +9% και μεγάλους γι αυτήν όγκους 50 χιλ τεμαχίων.

Ισχυρά σήματα αγορών με ανοδικές διασπάσεις υψηλών τριμήνου – έγκυρων (πολλών ισουψών σημείων επαφής) αντιστάσεων δίνουν οι αναφερθείσες ΦΡΙΓΟ και ΒΥΤΕ.

Νέα υψηλά τριμήνου πετυχαίνουν σήμερα οι, ΦΡΙΓΟ, ΒΥΤΕ, ΒΙΟΣΚ, ΙΝΤΚΑ και ΠΕΤΡΟ ενώ καμία δεν σημειώνει νέα χαμηλά τριμήνου.

Μεγάλους γι αυτές όγκους διακινούν σήμερα οι, ΦΡΙΓΟ, ΒΥΤΕ, ΙΝΛΟΤ και ΒΙΟΣΚ.

ΔΤΡ : Σήμερα αναπαύεται με πολύ μικρό όγκο 7 εκ τεμαχίων λίγο κάτω από τον μέσον άξονα των 560 μονάδων του 4μηνου εύρους του, έτοιμος για να τον σπάσει και να επανέλθει σε ανοδική τάση.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.

-------

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2021  εδώ.

 

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.