1 μετοχή με νέο “υψηλά 52 εβδομάδων” και 2 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

15 Δεκεμβρίου 2021, 11:48 | Χ&Α - Επικαιρότητα

Σύμφωνα με τις τιμές της χθεσινής συνεδρίασης, υψηλό 52 εβδομάδων πέτυχε μόνο η ΜΕΝΤΙ, ενώ χαμηλό 52 εβδομάδων, πέτυχαν οι μετοχές TITC, ΦΛΕΞΟ και ΛΟΥΛΗ.  Κατά τον μήνα Δεκέμβριο, η TITC, έχει διαμορφώσει χαμηλό 52 εβδομάδων 3 φορές, η ΦΛΕΞΟ 4 φορες, ενώ η ΛΟΥΛΗ, σημειώνει χαμηλό 52 εβδομάδων για πρώτη φορά μέσα στο μήνα. Αντίθετα η ΜΕΝΤΙ, έχει σημειώσει 5 νέα υψηλά 52 εβδομάδων. Όσον αφορά τις υπόλοιπες μετοχές, τον Δεκέμβριο, διαμόρφωσε 4 φορές νέο υψηλό 52 εβδομάδων η ΚΟΥΑΛ, 3 φορές η ΚΕΠΕΝ, από 2 φορές διαμόρφωσαν νέα υψηλά η ΑΝΕΚ, η ΝΑΚΑΣ και η ΟΤΟΕΛ και από 1 φορά, η ΕΤΕ, η ΛΑΒΙ, η ΞΥΛΠ, η ΕΝΤΕΡ και η ΣΑΡΑΝ. 
Δείτε την καθημερινή εξέλιξη των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων, εδώ.

Στον πίνακα με τα νέα υψηλά/χαμηλά 20 ημερών, με βάση τις χθεσινές τιμές, η ΜΕΝΤΙ και η ΟΤΕ πέτυχαν νέο υψηλό 20 ημερών και 14 μετοχές σημείωσαν χαμηλό 20 ημερών.Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά βραχυπρόθεσμα για να υποδείξουν την ανοδική τάση, όμως αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για έναν επενδυτή που παρακολουθεί καθημερινά τα στοιχεία, καθώς έτσι μπορεί να αντιληφθεί την κίνηση της μετοχής. Από τον πίνακα με τις καταγεγραμμένες μετοχές, παρατηρούμε ότι με 2 συνεχόμενα νέα υψηλά 20 ημερών εμφανίζεται ο ΟΤΕ, ενώ με 3 συνεχόμενα χαμηλά 20 ημερών εμφανίζεται η ΦΛΕΞΟ και ΦΡΙΓΟ και με 2 συνεχόμενα χαμηλά εμφανίζονται οι ΥΑΛΚΟ, ΠΛΑΘ και ΕΒΡΟΦ.
Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των νέων υψηλών/χαμηλων 20 ημερών καθημερινα. Δείτε εδώ.