4 μετοχές με νέο “υψηλά 52 εβδομάδων” και 9 μετοχές με “νέα υψηλα 20 ημερών”!

28 Δεκεμβρίου 2021, 12:04 | Χ&Α - Επικαιρότητα

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση, σημειώθηκαν 4 νέα υψηλά 52 εβδομάδων από τις μετοχές ΚΟΥΑΛ, ΜΕΝΤΙ, ΚΟΥΕΣ και ΑΑΑΚ και 3 νέα χαμηλά από τις μετοχές ΚΡΕΤΑ, ΟΛΠ και ΠΡΕΤΖ.

Κατά τον Δεκέμβριο, η ΜΕΝΤΙ, έχει διαμορφώσει 13 νέα υψηλά 52 εβδομάδων, η ΚΟΥΑΛ έχει διαμορφώσει 10 και ΚΟΥΕΣ με την ΑΑΑΚ έχουν διαμορφώσει από 2 νέα υψηλά 52 εβδομάδων. Αντίθετα, από τις μετοχές, που κατέγραψαν χθές χαμηλό 52 εβδομάδων, η ΚΡΕΤΑ έχει σημειώσει 7 (να σημειώσουμε πως η ΚΡΕΤΑ αναμένεται να βγει από το χρηματιστήριο), η ΠΡΕΤΖ έχει καταγράψει 6 και ο ΟΛΠ 2.

Κατά την διάρκεια του μήνα, η CENER έχει σημειώσει 4 νέα υψηλά 52 εβδομάδων, η ΚΕΠΕΝ και η ΟΤΟΕΛ έχουν σημειώσει από 3 νέα υψηλά, οι ΑΝΕΚ, ΕΤΕ και ΝΑΚΑΣ από 2 και οι ΒΙΟΚΑ, ΛΑΒΙ, ΞΥΛΠ, ΕΝΤΕΡ και ΣΑΡΑΝ από 1.

Αντίθετα, 7 νέα χαμηλά 52 εβδομάδων, έχει σημειώσει η TITC, 6 έχει σημειώσει η ΦΛΕΞΟ, από 2 έχουν σημειώσει η ΜΕΡΚΟ και ΛΟΥΛΗ και 1 νέο χαμηλό 52 εβδομάδων έχει σημειώσει η ΔΡΟΜΕ.

Δείτε την καθημερινή εξέλιξη των υψηλών/χαμηλών 52 εβδομάδων, εδώ.

Στον πίνακα με τα νέα υψηλά/χαμηλά 20 ημερών, με βάση τις χθεσινές τιμές, 9 μετοχές πέτυχαν νέο υψηλό 20 ημερών και 21 μετοχές σημείωσαν χαμηλό 20 ημερών.Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά βραχυπρόθεσμα για να υποδείξουν την ανοδική τάση, όμως αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για έναν επενδυτή που παρακολουθεί καθημερινά τα στοιχεία, καθώς έτσι μπορεί να αντιληφθεί την κίνηση της μετοχής. Από τον πίνακα με τις καταγεγραμμένες μετοχές, παρατηρούμε ότι με 4 συνεχόμενα νέα υψηλά 20 ημερών εμφανίζεται η ΚΟΥΑΛ, ακολουθει η ΚΟΥΕΣ με 3 και τέλος η ΜΕΝΤΙ με την CNLCAP, έχουν σημειώσει από 2 νέα συνεχόμενα υψηλά 20 ημερών. Με 7 νέα συνεχόμενα χαμηλά 20 ημερών, εμφανίζεται η ΚΡΕΤΑ, ακολουθεί η ΠΡΕΤΖ με 6 συνεχόμενα νέα χαμηλά, μετά η ΣΠΙ και η ΒΙΟΣΚ με 3 νέα χαμηλά και τέλος η ΑΤΤ και ΕΛΛΑΚΤΩΡ με 2 συνεχόμενα νέα χαμηλά 20 ημερών.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των νέων υψηλών/χαμηλων 20 ημερών καθημερινα. Δείτε εδώ.