Ολοκληρώνεται το νέο ξενοδοχείο της Dimand στον Πειραιά – Σε ποιά μεγάλη επένδυση γραφείων κοντά βρίσκεται

30 Δεκεμβρίου 2021, 16:05 | Ελληνικές Εταιρίες

Ολοκληρώνεται το νέο ξενοδοχείο της Dimand στον Πειραιά – Σε ποιά μεγάλη επένδυση γραφείων κοντά βρίσκεται

Ολοκληρώνεται το νέο ξενοδοχείο της Dimand στο κέντρο του Πειραιά, που βρίσκεται κοντά σε μια άλλη μεγάλη επένδυση γραφείων που υλοποιεί η εταιρεία στην περιοχή.

Πρόκειται για μια “διπλή” ξενοδοχειακή επένδυση καθώς το νέο ξενοδοχείο προέκυψε από τη λειτουργική συνένωση δυο ακινήτων, που βρίσκονται στην οδό Παπαστράτου 24-26 και Αντιπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου, στον Πειραιά.

Ακριβώς δίπλα δηλαδή στο Piraeus Port Plaza, που υλοποιεί σε φάσεις η Dimand, και αποτελεί μια από τις πιο εμβληματικές επενδύσεις στον Πειραιά τα τελευταία χρόνια και ένα από τα μεγαλύτερα πρόσφατα πρότζεκτ νέων γραφείων στην Αττική.

Το ένα ακίνητο, που στέγαζε αποθήκη, ενισχύθηκε στατικά και ανακαινίσθηκε πλήρως ενώ στο άλλο ακίνητο ανεγέρθη νέο κτίριο.

Και τα δύο κτίρια ενωμένα δημιοούργησαν το νέο ξενοδοχείο Enso Hotel Piraeus.

Αποτελεί ένα νεανικό urban ξενοδοχείο, το οποίο θα καταταχθεί στην κατηγορία 1 αστεριού, σύμφωνα με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Ο λόγος για την κατηγορία 1 αστεριού είναι ότι προορίζεται από τη Dimand ως ένα low budget city hotel, κυρίως για τους επαγγελματίες που εργάζονται ή θα εργάζονται στα κτίρια του Piraeus Port Plaza.

Η δυναμικότητά του είναι 58 δωμάτια και 62 κλίνες.

Τον αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό έχει αναλάβει το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο ATEMA ARCHITECTS.

Το έργο βαίνει προς ολοκλήρωση και αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του σύντομα.

Pavlos Rizos

 

Πηγή:bizness.gr