Επενδυτικές Επιλογές του ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ

16 Φεβρουαρίου 2022, 09:00 | Χ&Α - 237

Επενδυτικές Επιλογές του ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ

Επενδυτικές Επιλογές του Χ&Α

Στον πίνακα της σελίδας, εκφράζουμε την επενδυτική μας άποψη για όλες τις μετοχές του Χρηματιστηρίου. Η γνώμη μπορεί να είναι Top 20, θετική, ουδέτερη ή αρνητική. Η γνώμη αυτή εκφράζεται σε άρθρα του περιοδικού “Χ&Α”, ή σε σχόλια που κάνουμε στη συνδρομητική στήλη του “απόλυτου συστήματος συναλλαγών”. Κάθε αρχική γνώμη για κάποια μετοχή καταγράφεται στον παρακείμενο πίνακα. Παράλληλα, όταν υπάρξει αναθεώρηση μιας γνώμης, αυτή θα καταγράφεται με σχετική σημείωση στον πίνακα, ενώ πάντα θα γίνεται σχετική αναφορά στην στήλη "Επενδυτικές Επιλογές" του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ. Στο τεύχος 237, θα υπάρχει εκτενέστερο άρθρο, που θα εξηγεί αναλυτικά την σύνθεση του παρακάτω πίνακα.

Συνοπτικά εξηγούμε τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιήσαμε:

- Top 20: Μετοχές για τις οποίες έχουμε θετική άποψη και οι οποίες, θα μπορούσαν να συμπεριλαμβάνονται στο εκπαιδευτικό χαρτοφυλάκιο του "απόλυτου συστήματος".

- Θετική: Μετοχές για τις οποίες εκφράζουμε θετική άποψη και για τις οποίες προσδοκούμε να έχουν μία ικανοποιητική απόδοση, αλλά κυρίως, να παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

- Ουδέτερη: Μετοχές, η επίδοση των οποίων επηρεάζεται περισσότερο από τη φάση της χρηματιστηριακής αγοράς, παρά από την κατάσταση των θεμελιωδών τους στοιχείων.

- Αρνητική: Μετοχές εταριών που, σύμφωνα με την άποψή μας, δεν έχουν ικανοποιητικά θεμελιώδη στοιχεία ή με προβληματικά χρηματιστηριακά χαρακτηριστικά ή που καταγράφουν σημαντικές και επικίνδυνες διακυμάνσεις.

Επιλέγοντας το σύμβολο μιας εταιρίας θα μεταφερθείτε στον συνοπτικό πίνακα οικονομικών μεγεθών της.

Δείτε εδώ τον αναλυτικό πίνακα επενδυτικών επιλογών, σε περιβάλλον excel.

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα, εδώ