Σήμερα, Τρίτη, 5 Απριλίου 2022, ο ΓΔ για 6η μέρα κινείται λίγο κάτω των 900 μονάδων

05 Απριλίου 2022, 16:32 | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση

Παρά του ότι λίγο μετά το άνοιγμα κατόρθωσε ο ΓΔ να ξεπεράσει τις 900 μονάδες για λίγα λεπτά της ώρας και ύστερα υποχώρησε άρδην στις 890 μονάδες, εμείς κρίνουμε την σημερινή συνεδρίαση σαν θετική καθόσον ο ΓΔ (αυτή τη στιγμή 4.20 μμ, στις 892 μονάδες, -0,10%), αφενός μεν κρατά τα μεγάλα κέρδη +13% της ανοδικής αντίδρασης του Μαρτίου και αφετέρου συνεχίζει για 6η μέρα να είναι στρατοπεδευμένος στο εύρος των 878-893 μονάδων (σε τιμές κλεισίματος) από το οποίο μπορεί να ξεκινήσει νέα έφοδο κατά των 900 μονάδων.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις. Θα έκανε αγορές εάν ο ΓΔ κατακτούσε τις 900 μονάδες σε τιμές κλεισίματος. Πωλήσεις θα ήταν πολύ δύσκολο να έκανε διότι ο σηματοδότης πωλήσεων για εμάς, το χαμηλό 20 ημερών, βρίσκεται πολύ μακριά από την τρέχουσα δράση τιμών του ΓΔ.

Μετοχές

Οι καθοδικές μετοχές είναι αυτή τη στιγμή λίγο περισσότερες των ανοδικών ενώ μόνον μια μετοχή σημειώνει μεταβολή πέραν του ±3%, η δευτερεύουσα ΙΝΛΟΤ που κερδίζει +6%  με μέτριο τζίρο.

Η μετοχή της ημέρας : στην σημερινή ανιαρή συνεδρίαση καμία μετοχή δεν τραβά το ενδιαφέρον μας (μεγάλη άνοδο τιμής με μεγάλους όγκους και κοντά σε έγκυρη αντίσταση – υψηλό 3μήνου).

Μεταθέτουμε λοιπόν την προσοχή μας στην αυριανή συνεδρίαση (εκτός της απίθανης περίπτωσης να έχουμε έκπληξη στο τελευταίο ημίωρο της σημερινής συνεδρίασης).

-----

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2022 εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.
  • Δείτε τον πίνακα με τις 60 μετοχές που παρακολουθεί το τεχνικό χαρτοφυλάκιο, εδώ.

 

 

Επιλέξτε το banner για περισσότερες πληροφορίες.