Πίνακας "Βελτίωσης - Επιδείνωσης" - Αναλυτικά στοιχεία ανά εταιρία

19 Μαϊου 2022, 13:50 | Χ&Α - 240

Πίνακας "Βελτίωσης - Επιδείνωσης" -  Αναλυτικά στοιχεία ανά εταιρία

Στον παρακάτω πίνακα, καταγράφουμε την εξέλιξη της κατεύθυνσης επτά (7) βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών και σχέσεων, οι οποίες κατορθώνουν να δώσουν -με μεγάλη συντομία και με ικανοποιητική αντικειμενικότητα και επιτυχία- την ποιότητα της εξέλιξης της γενικότερης κατάστασης της εταιρίας.

Τα μεγέθη και οι χρηματοοικονομικές σχέσεις προκύπτουν από τις οικονομικές καταστάσεις του συνόλου του έτους (12μηνο) 2021 και συγκρίνονται με τις οικονομικές καταστάσεις του 12μήνου του 2020.

.

Με τη χρήση του συνδέσμου που βρίσκεται επί του ονόματος (κωδικού ΟΑΣΗΣ) της κάθε εταιρίας, ο αναγνώστης μπορεί να διαβάσει πιο αναλυτικά στοιχεία, είτε από αυτά που εμείς επεξεργαζόμαστε, είτε απ’ ευθείας από τις λογιστικές καταστάσεις των εταιριών, τις οποίες επίσης συμπεριλαμβάνουμε με συνδέσμους.

Προσοχή! Για την πλήρη και ορθότερη αξιολόγηση μίας εταιρίας, ο αναγνώστης - επενδυτής, θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη του τις  πλήρεις οικονομικές καταστάσεις της κάθε εταιρίας, καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των μετοχών τους.

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα, εδώ