Τράπεζες 2019: Ημερίδα για τις χρηματοδοτήσεις στο MBC Business Center

05 Δεκεμβρίου 2018, 17:29 | Εκδηλώσεις - Σεμινάρια

Τράπεζες 2019: Ημερίδα για τις χρηματοδοτήσεις στο MBC Business Center

Το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών (ΚΕΛΕ), με τη βαθιά γνώση του αντικειμένου των Χρηματοοικονομικών – Λογιστικών, όντας τα τελευταία χρόνια ο συνεργάτης του Ελληνικού Τραπεζικού Ινστιτούτου της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών για την εκπαίδευση των στελεχών της, προχωρά δυναμικά και στην εκπαίδευση στο αντικείμενο των Τραπεζικών Χρηματοδοτήσεων και της Πιστωτικής Πολιτικής της μεγάλης μερίδας των επαγγελματικών Λογιστών – Φοροτεχνών.

Σε συνεργασία με το MBC Business Center, το πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης i- Spirit και την εταιρεία εφαρμογών Union, διοργανώνεται στους χώρους του MBC Business Center, στη Λεωφόρου Συγγρού 106, στην Αθήνα, μεγάλη ημερίδα με τίτλο «Τράπεζες 2019».

Η ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου (10:00 με 15:00) απευθύνεται σε επιχειρήσεις, λογιστές, λογιστικά γραφεία και στελέχη οικονομικών διευθύνσεων επιχειρήσεων με αντικείμενο που καλύπτει πιεστικές ανάγκες που αναδεικνύονται στην αγορά σήμερα κι αφορούν στη ρευστότητα, δηλαδή τον κύριο παράγοντα βιωσιμότητας των επιχειρήσεων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις δυνατότητες βελτίωσης της ρευστότητας μια επιχείρησης (ίδιας ή στην οποία εργάζονται ή με την οποία συνεργάζονται ως εξωτερικοί λογιστές, σύμβουλοι κλπ.) μέσω της αυτοματοποίησης της είσπραξης των απαιτήσεών της, της πιστωτικής πολιτικής της και της διαχείρισης των τραπεζικών της χρηματοδοτήσεων.

Κατά συνέπεια θα αποκτήσουν συγκριτικό πλεονέκτημα ώστε να μπορούν να παρέχουν πρωτογενώς επιπλέον κρίσιμες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις.

Η συγκεκριμένη ημερίδα αποτελεί την πρώτη μιας σειράς ημερίδων ευρείας λογιστικής και φορολογικής θεματολογίας που εγκαινιάζεται από το ΚΕΛΕ, ενώνοντας τις δυνάμεις του με το MBC Business Center, το πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-Spirit και την εταιρεία εφαρμογών Union, πάντα πρωτοπόρα και κοντά στις σημερινές αλλά και τις αυριανές ανάγκες της αγοράς, που 30 και πλέον χρόνια υπηρετεί με συνέπεια.

Το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται στα 50 ευρώ και το κόστος της πιστοποίησης γνώσεων από την GlobalCert (προαιρετικά) στα 85 ευρώ.

Για όλους τους συμμετέχοντες στην ημερίδα από την ηλεκτρονική τιμολόγηση i-Spirit θα δοθεί δώρο αξίας 100 ευρώ: τρεις μήνες χρήσης και υποστήριξης της εφαρμογής.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 210-9639049-50 ή στο e-mail info@mbc.gr. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.mbc.gr.

Δείτε σχετικό βίντεο.