Αρχική | Οικονομία | Ελληνική Οικονομία | Tο Smart Park ανάμεσα στα καλύτερα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης

Tο Smart Park ανάμεσα στα καλύτερα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Tο Smart Park ανάμεσα στα καλύτερα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης

Με έπαινο στην κατηγορία "Ανακαίνιση & Επέκταση" διακρίθηκε το Εμπορικό Πάρκο Smart Park της REDS, θυγατρικής του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, στο πλαίσιο των βραβείων ICSC European Shopping Center Awards 2019, που διοργανώνει ο πιο σημαντικός οργανισμός στον κλάδο των εμπορικών κέντρων παγκοσμίως, το International Council of Shopping Centers. Το ICSC αριθμεί 70.000 μέλη σε 100 χώρες και συνιστά διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό που αναδεικνύει από το 1977 τις υψηλές επιδόσεις στο λιανικό εμπόριο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της REDS, κος Iωάννης  Μωραΐτης με αφορμή την βράβευση, δήλωσε: "Η συγκεκριμένη βράβευση έρχεται να ολοκληρώσει μία σειρά διακρίσεων που έχει λάβει το εμπορικό πάρκο Smart Park κατά τα χρόνια της λειτουργίας του. Είναι αξιοσημείωτο ότι το Smart Park έχει αναγνωριστεί από έγκριτους εξειδικευμένους φορείς για διαφορετικές πλευρές του, όπως η επιχειρηματική επίδοση (Business Retail Awards 2019), το Marketing (Event Awards 2016 και 2017), τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό (Retail Interior Awards 2017) και τώρα για το σύνολο του έργου από τον πιο αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό εμπορικών κέντρων, τον ICSC. Οι διακρίσεις σε μεμονωμένους τομείς αλλά και στο σύνολο τους, αναδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του μικρού και ευέλικτου σχήματος που η REDS έχει υιοθετήσει και το οποίο αποτελείται από στελέχη ικανά να ανταπεξέλθουν σε διαφορετικούς ρόλους ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε project".

Η διάκριση του Smart Park από το ICSC αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο ποιότητας στη διαχείριση και την ανάπτυξη του μεγαλύτερου εμπορικού πάρκου της Ελλάδας, που παρουσιάζει εμπορική πληρότητα 100%, ενώ το 2018 ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών του άγγιξε τα 5 εκατομμύρια. Σήμερα, προχωρά με ταχείς ρυθμούς και εντός του χρονοδιαγράμματος η κατασκευή της Β' Φάσης του Εμπορικού Πάρκου, με 70% της υπό ανάπτυξη επιφάνειας να έχει ήδη μισθωθεί από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων εστίασης, ένδυσης- υπόδησης και ειδών οικιακής χρήσης, και να προγραμματίζεται να ξεκινήσει την εμπορική της λειτουργία το φετινό Φθινόπωρο.

Πρόκειται για μία επένδυση ύψους 25 εκατ. ευρώ από τη REDS, η οποία θα αυξήσει το εμβαδό του Smart Park κατά 15.000 τ.μ. με τη συνολική έκταση να φθάνει τα 53.000τ.μ. Η νέα πτέρυγα ακολουθεί σχεδιαστικά την ίδια υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική και φιλοσοφία με το υπάρχον πάρκο, αναφορικά με τη χρήση φυσικών υλικών, τους χώρους πρασίνου και τη διαμόρφωση των υπαίθριων χώρων για περίπατο και αγορές.

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text