Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Intracom Telecom: Ίδρυση θυγατρικής στην Ιταλία

Intracom Telecom: Ίδρυση θυγατρικής στην Ιταλία

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Intracom Telecom: Ίδρυση θυγατρικής στην Ιταλία

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη των δραστηριοτήτων της νέας θυγατρικής της εταιρίας στην Ιταλία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρία εγκαινίασε την τοπική θυγατρική παραθέτοντας δεξίωση στην κατοικία του Έλληνα πρέσβη στη Ρώμη και η εταιρία προχωρά παραμένοντας προσηλωμένη στη δέσμευση και τον επιχειρηματικό σχεδιασμό της για περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων της στη Ν. Ευρώπη

Με έδρα τη Μόντσα του Μιλάνου, η Intracom Telecom Italia προωθεί τις πωλήσεις και υποστηρίζει στην τοπική αγορά το πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων του ομίλου Intracom Telecom στους τομείς της ασύρματης πρόσβασης & μετάδοσης, τηλεπικοινωνιακού λογισμικού, καθώς και IoT και Smart City λύσεων. Ο Όμιλος, που διατηρεί τα κεντρικά του γραφεία στην Παιανία, έχει επενδύσει σημαντικά στην υποδομή Έρευνας και Ανάπτυξης, παραγωγής και υλικοτεχνικής υποστήριξης στο Μιλάνο.

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, διευθυντής Marketing του χαρτοφυλακίου ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, σχολίασε: «Η ίδρυση της θυγατρικής μας στην Ιταλία θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία του ομίλου σε μια σημαντική και ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά, την 3η μεγαλύτερη οικονομία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου τηλεπικοινωνιών. Η Intracom Telecom εξοπλίζει και υποστηρίζει δίκτυα στην Ιταλία από το 2014 και εξειδικεύεται στον τομέα του Ultra-Broadband, παρέχοντας υπηρεσίες συνδεσιμότητας σε συνδρομητές ημι-αστικών και αγροτικών περιοχών».

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την λειτουργία της Intracom Telecom Ιταλίας, η οποία από κοινού με την Intracom Telecom Ισπανίας, αντιπροσωπεύει την ισχυρή δέσμευσή μας να εδραιώσουμε την παρουσία μας στην περιοχή της Μεσογείου, ακολουθώντας το στρατηγικό μας αναπτυξιακό πλάνο», τονίζει ο κ. Ercole Rovida, αντιπρόεδρος πωλήσεων για την Ιβηρική, την Ιταλία και την Λ. Αμερική. «Πιστεύω ακράδαντα ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση για την περαιτέρω προώθηση των προϊόντων και της τεχνολογίας μας, προσφέροντας αξία και τεχνογνωσία σε νέες αγορές. Το προσωπικό της εταιρίας μας ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών και τους προετοιμάζει για την εποχή του 5G και του ψηφιακού μετασχηματισμού» ανέφερε ο ίδιος.

Η εταιρία τις τελευταίες δεκαετίες έχει αποκτήσει τεχνογνωσία στην παροχή καινοτόμων λύσεων ασύρματης πρόσβασης, έχοντας παράλληλα αναπτύξει με επιτυχία τα τηλεπικοινωνιακά της συστήματα και ενσωματώνοντάς τα σε πολυάριθμα δίκτυα στην Ευρώπη, Ασία και Αφρική, καλύπτοντας τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση υπηρεσιών ευρυζωνικής πρόσβασης.

Πηγή: www.ana-mpa.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text