Αρχική | Χαρτοφυλάκια | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ ακάθεκτος επανέρχεται σήμερα (Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019), σε νέα υψηλά έτους λίγο πάνω από τις 850 μονάδες

Ο ΓΔ ακάθεκτος επανέρχεται σήμερα (Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019), σε νέα υψηλά έτους λίγο πάνω από τις 850 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

Ικανοποιητική για τους longs είναι και σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να σημειώνει καλή άνοδο +1,00% (στις 852 μονάδες, στις 4.10 μμ) με καλούς τζίρους (100 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με ηπιότερες ανόδους στους ευρωπαϊκούς δείκτες οι οποίοι πλέον κινούνται στο άνω μισό του δίμηνου εύρους τους τείνοντας να επανέλθουν σε καθαρή ανοδική τάση.

 

Στο γράφημα βλέπουμε ότι η τάση στο ΧΑ είναι απρόσκοπτα ενεργή με τον ΓΔ σε νέα υψηλά με αυξημένους όγκους σαφώς πάνω από τον κυλιόμενο διπλό πυθμένα του Β των 812 μονάδων.

 

 

Γι αυτό λέμε ότι όσο ο ΓΔ θα κινείται πάνω από τις 812 μονάδες, εμείς θα αναμένουμε συνέχιση της ανόδου προς επίπεδα των 900 μονάδων του ΓΔ ή και ψηλότερα.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το κατά 95% με μετοχές και 5% με μετρητά ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

Μετοχές

Το πλάτος της αγοράς είναι καθαρά ανοδικό με τα ¾ των εμπορεύσιμων μετοχών να κινούνται θετικά και το ¼ αρνητικά ενώ 5 μετοχές, οι ΑΤΤ, ΠΕΙΡ, ΑΒΑΞ, ΜΙΓ και ΙΝΛΟΤ, να πετυχαίνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να σημειώνει πτώση χειρότερη του -3%.

Η μετοχή της ημέρας  : Υπάρχουν αρκετές μετοχές με μεγάλες ανόδους αλλά καμία δεν θα την ονομάσουμε μετοχή της ημέρας καθώς οι όγκοι τους και η διαγραμματική τους θέση δεν είναι εντυπωσιακές.

Καμία μετοχή δεν δίνει σήμερα σήματα αγορών ή πωλήσεων με ανοδική ή καθοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης ή στήριξης αντίστοιχα.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΣΑΡ, ΕΕΕ, ΜΠΕΛΑ και ΕΛΠΕ.

Νέα υψηλά σημειώνουν αυτή τη στιγμή οι, ΠΕΙΡ, ΒΙΟ, ΑΔΜΗΕ, ΛΑΜΔΑ, ΕΤΕ, ΕΛΧΑ, ΟΠΑΠ, ΜΥΤΙΛ, ΣΕΝΕΡ, ΕΥΔΑΠ και ΑΝΕΜΟΣ.

Ο ΤΙΤΚ ομίλου Κυριακόπουλου δεν πάει καλά μετά την ενίσχυση των προσπαθειών κάποιας ομάδας μεγαλομετόχων να κάνουν squeeze out της μετοχής από το ΧΑ.

Αντίθετα, οι τρεις μετοχές ΒΙΟ, ΣΕΝΕΡ και ΕΛΧΑ, του ομίλου Στασινοπούλου, εντυπωσιάζουν  και σήμερα σε νέα υψηλά έτους με αυξημένους όγκους λόγω της φημολογίας περί εξαγοράς της παραπαίουσας Χαλυβουργικής ομίλου Αγγελοπούλου.

Τέλος, ο οδηγός της τρέχουσας μεγάλης ανόδου του ΧΑ, ο τραπεζικός κλάδος, συνεχίζει να μας εκπλήσσει θετικά με τον ΔΤΡ να επανέρχεται σήμερα μετά 9 μήνες πάνω από τις 800 μονάδες.

Θα επανέλθουμε αύριο την ίδιαν περίπου ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text