Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Τετ, 26/6/19) να συσσωρεύεται λίγο κάτω από το ψηλό έτους των 853 μονάδων

Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Τετ, 26/6/19) να συσσωρεύεται λίγο κάτω από το ψηλό έτους των 853 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητικά για τους αγορασμένους κινείται και σήμερα ο ΓΔ με ελάχιστη μεταβολή +0,10% στις 4.30 μμ) με μικρό τζίρο (55 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με παρόμοια εικόνα (κοντά στα ψηλά έτους) στους κύριους διεθνείς δείκτες.

Στο γράφημα βλέπουμε τον ΓΔ να κατασκευάζει 15νθήμερη βάση στο εύρος των 837-853 μονάδων η οποία επειδή βρίσκεται στο ψηλά τους εύρους των 81-853 μονάδων, πιθανόν, λόγω υφιστάμενης ανοδικής τάσης, να ξεσπάσει ανοδικά προς τις 900 μονάδες.

Θα αναψηλαφίσουμε αυτήν την υπόθεση αν ο ΓΔ διορθώσει άσχημα απότομα διασπώντας καθοδικά τον πυθμένα Ε των 837 μονάδων ενώ θα προχωρήσουμε σε πωλήσεις αν επιδεινωθεί η διόρθωση με καθοδική διάσπαση του πυθμένα Β των 813 μονάδων όπου σε λίγες μέρες θα διέλθει το κύριο στοπ μας ΧΚ20.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το ΤΧ σήμερα δεν θα κάνει πράξεις.

Μετοχές

Παρά την ελάχιστη άνοδο του ΓΔ οι ανοδικές μετοχές είναι αυτή τη στιγμή διπλάσιες από τις καθοδικές και η μικρή μεταβολή του ΓΔ οφείλεται στις αποκοπές μερισμάτων 0,60 ευρώ ή περίπου -6% στον ΟΠΑΠ, 0,36ευρώ ή περίπου -3,50% στον ΜΥΤΙΛ και 0,95 ευρώ ή -4,10% στην ΜΟΗ (πάντα χωρίς τον φόρο -10% επί των μερισμάτων).

Δύο μετοχές, οι υπό εκτόξευση ΛΑΜΔΑ και ΒΙΟ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με 3 μετοχές, τις υπεραγορασμένες ΑΤΤ και ΑΒΑΞ και τον ΟΠΑΠ που ο τελευταίος κόβει μέρισμα να σημειώνουν μεγάλες πτώσεις χειρότερες του -3%.

Σήματα αγορών με ισχυρή ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης δίνει σήμερα η ΕΥΑΠΣ.

Νέα υψηλά έτους σημειώνουν σήμερα οι, ΕΥΑΠΣ, ΕΥΔΠΑ, ΛΑΜΔΑ, ΒΙΟ, ΑΝΕΜΟΣ, ΣΕΝΕΡ, ΕΛΛ και ΜΙΓ.

Θα επανέλθουμε αύριο, ελπίζουμε νωρίτερα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text