Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Συνεχίζεται και σήμερα (Δευτ, 1/7/2019, η ανάβαση του ΓΔ προς τις 900 μονάδες

Συνεχίζεται και σήμερα (Δευτ, 1/7/2019, η ανάβαση του ΓΔ προς τις 900 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

Ικανοποιητική για τους αγορασμένους είναι και η σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να σημειώνει νέα, μικρή αυτή τη φορά, άνοδο +0,40% (στις871 μονάδες, στις 3.10 μμ) με μέτριο τζίρο (70 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με πολύ μεγαλύτερες ανόδους στην Ευρώπη (DAX +1,20%m CAC +0,80% σε νέα υψηλά σχεδόν 12μήνου).

Στο γράφημα βλέπουμε την εκπληκτική πορεία του ΓΔ κατά το α’ εξάμηνο 2019 και κυρίως βλέπουμε τις δυο στηρίξεις, των 837 μονάδων (πυθμένας Β) η οποία αν σπάσει καθοδικά απλώς θα εντείνουμε την προσοχή μας στα stop loss , και η πιο χαμηλή των 813 (πυθμένας E – χαμηλό κλείσιμο 20 ημερών) o οποίος αν σπάσει ή προσεγγισθεί βίαια, θα ξεκινήσουμε αποφασιστικές πωλήσεις.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Ούτε σήμερα θα κάνει πράξεις το σχεδόν πλήρως αγορασμένο Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα ¾ των εμπορεύσιμων μετοχών που παρακολουθούμε και πτωτικά το ¼ ενώ 6 μετοχές, οι ΜΙΓ, ΙΝΛΟΤ, ΔΕΗ,ΛΑΜΔΑ, ΙΝΚΑΤ και ΑΤΤ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους από +3% έως +8%.

Η μετοχή της ημέρας : Με κριτήριο το μέγεθος της ανόδου και των όγκων  καθώς και της διαγραμματικής θέσης (λίγο πάνω ή λίγο κάτω από αντίσταση) δεν θεωρούμε καμία σαν μετοχή της ημέρας.

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση σχηματισμού συνέχισης δίνει σήμερα ο ΑΒΑΞ.

Τέτοια σήματα, με ανοδικές διασπάσεις σχηματισμών συνέχισης, τείνουν να δώσουν οι, ΜΥΤΙΛ, ΕΛΛ, ΕΥΡΩΒ, ΕΛΧΑ, ΟΛΠ και σήματα με ανοδική διάσπαση στροφέα – αντίστασης πολλών ισοϋψών κορυφών εντός τριμήνου, τείνει να δώσει μόνον το ΠΛΑΙΣ γιατί όλες σχεδόν οι άλλες έχουν ήδη δώσει .

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνουν σήμερα οι, ΜΙΓ, ΕΧΑΕ,ΛΑΜΔΑ, ΕΛΛ, ΜΠΕΛΑ, ΟΛΘ και ΓΕΚΤ.

Συσσωρεύσεις διακρίνουμε σήμερα σε ΜΙΓ, ΙΝΛΟΤ και ΔΕΗ.

Θα επανέλθουμε αύριο την ίδια περίπου ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text