Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Σύντομο σχόλιο Τεχνικού Χαρτοφυλακίου. Ο ΓΔ ακάθεκτος σήμερα (Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019) πλησιάζει το υψηλό έτους

Σύντομο σχόλιο Τεχνικού Χαρτοφυλακίου. Ο ΓΔ ακάθεκτος σήμερα (Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019) πλησιάζει το υψηλό έτους

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Σύντομο σχόλιο Τεχνικού Χαρτοφυλακίου. Ο ΓΔ ακάθεκτος σήμερα (Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019) πλησιάζει το υψηλό έτους

Ικανοποιητικότατη για τους longs είναι και η σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να σημειώνει μεγάλη άνοδο +1,48% (στις 886 μονάδες, στις 4.35 μμ) συνοδευόμενος από αρκετό τζίρο, κοντά στα 80 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο.

Στο γράφημα βλέπουμε τον ΓΔ να πλησιάζει το υψηλό κλείσιμο έτους 2019 των 894 μονάδων που πιθανόν σύντομα να καταφέρει να διασπάσει λόγω ορμής της εδραιωμένης ανοδικής τάσης.

Ο ενθουσιασμός μας θα μειωθεί μόνον αν ο ΓΔ σημειώσει απότομη διόρθωση κάτω του κυλιομένου πυθμένα του των 865μονάδων (σημείο Ι).

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Εάν ο ΓΔ κλείσει πάνω από τις 887 μονάδες δεχόμενος σήμα αγορών από το σύστημα του προστροφέα (κοίτα βιβλίο στροφέα, εκδ Eurocapital, σελ 54) το ΤΧ θα αυξήσει την μετοχική του έκθεση από 85% σε 90%.

Ποιες μετοχές θα αγοράσει το ΤΧ αν ο ΓΔ κλείσει πάνω από +1,50%

Με κριτήριο το μεγάλο μέγεθος ανόδου, τους όγκους και την ανοδική διαγραμματική θέση, το ΤΧ, εφόσον ο ΓΔ θα κλείσει άνω των 886 μονάδων, θα αγοράσει σήμερα ΛΑΜΔΑ και ΟΛΠ.

Θα επανέλθουμε αύριο, ελπίζουμε πριν το κλείσιμο.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text